Jun 21, 2010

contest mata menawan






"dik fatin,

akak cuba masuk contest adik ni. cuba nasib...tapi akak tak makan innershine pun, kalau tak menawan tu jangan reject pula dari contest ni...;P"


nah gambar taruhan. 


aaku rasa macam pelik tapi benar je gambar ni kan. gambar zaman muda-muda oiii...tak pakai eye liner ke apa pun. aku celik je... lepas tu snap. dah itu je gambar mata aku ada. dah contest mata menawam kan, mestilah tunjuk mata. takkan nak tunjuk bulu hidung atau jari kaki, kan...


baik, aku nak tag orang ni...sebab aku nak dera macam biasalah kan. orang-orang yang terkena ketumbit mata ialah seperti yang berikut...(kah kah kah, aku paksa kau semua ni masuk time ni nak tengok muka tuan uchimaru secara ekslusif.huhu)

peri pia
ardinihumaira
cik arnab
ceroi
white girl
tuan uruchimaru


weh, dah masuk tu letak URL sofya cik bulan ye sebagai referrel...terima kasih...:) dan syarat-syarat contest yang lain samalah macam contest yang lain. kalau nak tahu lanjut, silalah ke blog fatincumyl.



cik bulan:


weh, masuk ramai-ramai dapat hadiah contact lense tu kita bahagi dua, nak? kau sebelah aku sebelah, boleh?

10 comments:

White Girl said...

Sem0ga berjaya ngeee ~ :)

Peri PiA said...

nge~,matu ku layak kah?InsyAllah akn cuba..tguuuu :P

cik arnab said...

haha.. akak tag adik masuk contest mata menawan.. haish.. awal2 dah reject ni kak.. mata ketumbit xper lagi, sekali silap upload gambar yg der taik mata.. ah sudah... satu m'sia malu...wakaka

deqyalalink said...

heuheuehue semoge menang !!

Uruchimaru @ kf said...

ya rabbi! cik bulan buat kite terkejut aje..
maaf kita x dpt memenuhi permintaanmu,tapi sbgi galang ganti,kita akan terbit entry buat anda..
harap anda sudi menerimanye!

ardinihumaira said...

cakkkk aaaaa... nama dni ado.. hehehehe... dni ke tu? dni ke? dni eyh? dni ye? waaa banyak tanya.. kene lepuk baru tahu.. heheh.. okeh2.. dni akan buat secepat mungkin... lariiiii miahaha

NeenaAnuar said...

chomel! all the best & good luck dear! :D

.::WaNiE::. said...

bagi dua? hahhaa

soffea said...

hye cik bulan. gud luck ya. all da best ;)

dari kerana mata~

ewahhhh~ hehe =)

Fane Davis said...

takkan kena reject punyer mata chantek macam tuh..hehhe...wawa...slamat menang k..mata cantekkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)