Jun 30, 2010

contest cik aleng indah

[anjuran cik aleng, due date : 30 jun 2010]


oleh sebab tadi rezeki tak memihak kan... frust punya pasal, jalan-jalan lagilah tengok blog-blog orang mana tahu jumpa lagi best punya contest. jadi jumpa ini contest, maka nak try join contest ni pula... pesanan tuan pengajur, iaitu cik aleng seperti berikut:



Syarat-syarat penyertaan:
1) Letakkan gambar korang di mana-mana tempat menarik di Malaysia yang di rasakan indah
2) Tulis entry simple kenapa korang rasa tempat tu indah
3) Jangan lupa banner contest cik aleng indah yer..link kan ke blog ni.
4) Korang kalau jadi follower pun ok gak. (tiada paksaan)
5) Last skali letakkan URL blog korang kat dalam komen yer. senang cik aleng nk gi melawat
6) Contest akan tamat pada 30 Jun 2010.


Hadiah yang akan cik aleng beri berupa minyak wangi yang berharga RM250 (untuk 1st prize). then cik aleng akan framekan gambar korang secara ekslusif (untuk 1st, 2nd, & 3rd prize).
rase-rasenye nk bagi hadiah jugak pada peserta lain. yang tu tgk pada penyertaan.
jadi, oleh sebab tarikh dah nak tamat...maka aku pun malas nak memilih lagi..dan aku pertaruhkan ini... (sebab tak ada dalam syarat berapa kena letak, jadi aku letak tiga ni..)



ni kat puncak genting highland, yang aku pergi tahun 2008 hari tu lagi... di taman bunga tu..kau orang pernah pergi mesti perasan tempat ni. kenapa tempat ini indah?
cuba tengok sendiri...memang perfect lah tempat tu. kau tengok gambar pertama, ia di kawasan bunga-bungaan indah. yang kedua, atas jambatan tu, pemandangan belakang macam bersalju saja kan.. kawan-kawan aku cemburu tengok  gambar ni..hakhak. macam winter sonata katanya. lepas tu, yang ketiga pun tempat air terjun kecil dekat situ juga...kalau pergi genting, memang akan selalunya bergambar kat sini, sebab aku suka naturenya yang nyaman sekali...kan?



jadi, kalau kau orang ada gambar kat tempat indah ada lagi 10 minit, mari lah sama-sama join..jom, jom!


cik bulan:

cik aleng, ini penyertaan last minute sebab baru jumpa contest kan...harap menepai kehendak cik aleng...








6 comments:

.::WaNiE::. said...

soffya

jom

genting

hahaha btw good luck for this contest ok dear

rathiqah azmira rosli said...

nice dear.gud lak.hehe

maceh tau sudi dtg tengok belog kita:)

ardinihumaira said...

wow goodluck sayanG!

kenwooi said...

all the best =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itukan theme park otel kan???

Peri PiA said...

xsempat nge~,kamu ctk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)