Jun 30, 2010

mungkin bukan rezeki saya...:(

mula-mula baca komen DINI...hahh, menang? biar betul..tadi chek dah, kalah....kecewa juga, tapi banyak dah masuk contest kalah pun dah biasa...kan?


[klik untuk tumbesaran mengancam]



terus buka blog balik dan klik pada banner contest sigadis, dan cari entry terbaru...

 [klik untuk ke entry penyertaan aku]


ye, winner lama tak bagi respons dan aku pula kena bagi respons sebelum pukul 3:30 p.m. teruja sebab menang tapi kecewa sebab jam sekarang dah pukul 4:39 pm

[klik untuk pengumuman pemenang]


balik semula ke blog, tengok shoutbox...bertubi-tubi orang yang mencari... memberitahu kemenangan...




aku pun balaslah macam yang aku cakap dalam shoutbox tu... frusted. tapi nak buat macam mana, mungkin tak ada rezekilah tu...


padahal aku baru saja lari dari ladtop ni pukul 2:00 petang dan kembali balik pukul 4:25 petang... pergi tolong kat dapur, sembahyang, rehat, makan-makan, on fon,  rehat... lepas tu datang balik... dah melepas...


tapi apapun, yang aku tahu ialah, baiknya hati kawan-kawan blogger aku ni..nak-nak si dini. dan juga peserta-peserta contest yang sama-sama jerit pada aku... maaf kawan, aku tak perasan...


terharu.sob, sob sob...



cik bulan:

ini kemenangan kedua selepas contest walaibatikku. aku nak buat contest juga..tapi takut tak dapat sambutan macam hari tu...erm..

14 comments:

Peri PiA said...

ku turut bersedih,maaf xdpt join contest ni syg..sampai ofis biasa la kerja n gmbr diblock...xblh uploag..blh bca tlsan saje :'(

tahniah kamu ttp pemenang dihati ku

ardinihumaira said...

huhu... tak pe pia... redhakan saja.. tak ada rezeki. nanti izza nak wat contest dekat nak raya katanya. nanti kita join lagi ya pia..

ardinihumaira said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mak Su said...

tak per, jgn sedih2 ek......

cik helena said...

alaah kesiannya takkan tak boleh consider?

eT said...

kene ngadap blog 24jam la camtu..huhu

Cik Amy said...

C0ngrates akak :))))

soffea said...

takpe soffya.. takde rezeki tu. insyaAllah, rezeki yg lain pulak kan ;)

soffea said...

takpe soffya.. takde rezeki tu. insyaAllah, rezeki yg lain pulak kan ;)

Liza said...

Ada rezeki lain yg lebih baik next time. Cheers!

Belleza~ said...

kak soffya! congratulations!!!
..takpe kakak tetap pemenang! =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpe...
cube lagi k...
;)

~aSHa~ said...

ala..takpe ada hikmah tu

Peri PiA said...

safia syg..kamu terpublish no peribadi pengomen mu..padam cepat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)