Mar 4, 2011

comel scha al-yahya pregnant :)

jeng jeng jeng. siapakah SUAMInya? gurau scha :)



hehe. walaupun pregnant olok-olok, tapi still cute. dah orangnya cute, bagi watak macam manapun tetaplah cute. kalau watak pengganas, agaknya tetap cun dak? macam dalam evolusi kl drift II, fuhh tetap cute walau kena belasah. eh cute ke tak? ke aku je nampak cute? :)


dah dah, berapa banyak cute dah ha... hehe. ni just watak scha je tau, dalam drama terbaru beliau... Mimi Mencari Cinta. sama-sama lah kita tunggu. WINK **








     

8 comments:

Amirrah Zawani said...

scha mmg comelll :D

ch!natsu said...

comel..!!
chup? mimi mencari cinta..
saya xmencari cinta pun.. kekeke..
mntang2 nama sama.. haha~

liyana said...

alahai comel nye. tetiba rasa nak peknen. haha

tomato said...

hehehe,,dah lawo tuh pakai hape pon lawa..wat muka cane pon tetap lawo..kan laling? hehe

.::WaNiE::. said...

cantik sgt

tp kalau dia betul2 pregnant

mesti pp dia lagi tembam (mcm pp soffya)

hahahahaha larikkkkkkkkkkkkk

sugar2 kapas strawberry said...

mcm pregnant kembar plk.heeee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

besaq nye...

Peri PiA said...

hak hak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)