Mar 4, 2011

ragam orang bujang. tehee :S

bila dah menyewa ni, tahu-tahu jelah. semua kena buat sendiri. kalau tak buat, maka tak berjalan satu apapunlah. jadi, aktiviti kami bila je dapat gaji, ialah melengkapkan keperluan perut. ye, perut puan-puan :). apatah lagi, peti ais dah tiba. so, macam-macam lah rasa nak sumbat dalam tu kan... kemudahan jangan dipersiakan :S




belajar pergi carrefour wangsa maju. sebelum ni reti pergi jusco aje, sebab terdekat sangat. tapi kan... si petunjuk jalan a.k.a aku sendiri, hehh, ingat-ingat lupa even dah empat ratus kali datang wangsa walk tu. haihh. dah tu, jalan pun makin jauh. kena roger lah petunjuk jalan yang betul. barulah sampai...  HEHE, jangan marah na cik zira, cik ayu :)


sampai, apa lagi, isi perut dululah. keperluan zahir ni jangan dilambatkan, karang, ada je yang pengsan. dorang nampak aje kecik, tapi makan, ya rabbi, macam berlawan dua orang tu. aku? tak boleh makan banyak. ayam kfc tu aku makan seketul aje.diet der... huhu. sedih. bengang je tengok dorang makan banyak tak hengat tu kan!


lepas tu, kami pun beli dengan carrefour-carrefour sekali. haha, hiperbola kan.. that means kawan-kawan aku tu memang bershopping sakan lah. beli baju, beli kat cosway. hehh, aku jua :). tertaksub sama. tapi part makan, aku lah yang beli paling sikit. tak tahu apa yang sesuai untuk orang diet, sedih kan?


kalau tak ingat diet, dengan peti-peti, rak-rak tu semua aku hangkut bawak balik rumah. tapi masih lagi mengenang itu tetap peti dorang dan hak bapak dorang, so lupakan. kembali ke pangkal jalan. heret troli, bayar dan terus balik. alhamdulillah T_T


muka terliur nugget, coklat, ayam spicy. HA HA, gelak sama dia :P



takpe, gua relex je der :S


ha ni yang tamak. satu troli tu dia punya


eh tak, dorang yang punyalah :)-azira


idayu & azira- roomate


hasil belian di cosway. bawak masuk ke carrefour.


kami cikgu single, tapi not available :P


tapi kan, dapur tu tetap jugak jarang berasap.... apalah menu sesuai untuk orang diet macam haku nihhhh?









5 comments:

.::WaNiE::. said...

quaker oat jelah hahaha

nukilanaffiza... said...

ragam org bujang ni bermacam2..ada yg suka beli belah, window shopping...tapi pandai2 ler..heheh

liyana said...

try la buat bubur oat. sedap. hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
cikgu2 melaram...

Peri PiA said...

seronok nya gi k po hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)