Jun 30, 2010

contest muslimah anggun

anjuran yang baik hati : sigadis
pesanan penting:
[due date : 30 jun 2010, jam 10.00 ]


untung juga rajin jalan-jalan kat innit nuffnang, jumpalah contest ni.jumpa pun dah pukul berapa dan contest end hari ini, 30 jun, jam 10:00 am. jadi, sebelum melepas...baik hantar penyertaan dulu. hakhak... ni contest masa paling pendek pernah aku jumpa. tak bernafas aku..7 start, 30 jun habis.fuhh, dan pukul 11 umum pemenang terus. wow, gila pantas ni! lepas tu terus pergi pos hadiah katanya...memang pantas. memang singkat.


jadi, sebelum akal aku pun singkat...maka aku pun nak taruh gambar ni...


tentang shawl...
baik, inilah shawl paling murah yang aku ada. jujur. siap ada tiga colour...hitam dan hijau. aku beli kat jalan TAR. sampai nak keluar biji mata dengar harga.hakhak. mula-mula cuak nak pakai, tapi bila dah pakai senang nak menjadi. kan kemas tu bila pakai...betul tak? ada rambu-ramba sebenarnya, tp aku sembunyikan sebab taknak masuk dalam mulut aku.he.. dan shawl itu dipakai dengan lilitan ala arab dan menjadi seperti selendang siap ala dato' siti pakai dulu-dulu (ingat tak?). ia tak perlu pakai keronsang pun, hanya pakai jarum peniti. masa ini nak pergi kenduri kahwin rose, dan gambar ini telah jadi header blog aku atas tu. nampak tak? dan yang pasti, anak tudung dua line tu lagi mahal dari shawl tu dan ia dipakai senget, iaitu sebelah kiri lebih banyak dari kanan..ala-ala heliza tu..hakhak (banyak betul ala-ala kan...).harap ia sesuai untuk tema contest, muslimah anggun...(eh, kau jangan muntah okay?anggun...aku rasa la...sebab pakai baju kurung dan gambar tak gedik, kan...ngee...)



Ni pesanan tuan penganjur yang aku tahu dan baca...:). tak tahulah pula kalau kau orang baca lain..he


Contest bermula : 8pm on 27th June lepas~ okey!
Contest berakhir : 10.00 a.m on 30th June esok pagi~okey okey!!

Masa dan tarikh baru coz ramai yang tengah cari gambar x jumpe2..;)..Gudluck!!

Hurry!!

Hadiah akan dipos pada 30th June tau!(^_^)

Hadiah untuk 2 contestant yg terbaik je ~ yakni sopan n shawl yg kemas

Hadiahnya ~ aksesori berserta shawl yg cantik untuk Muslimah Anggun..=)

Alrite,

D t&c for this contest are :

  • Anda sekarang mesti ada kat sekitar Malaysia sahaja..;)
  • Anda mesti bertudung ~ compulsory
  • Gayakan shawl anda seunik dan secantik yang mungkin
:: shawl sahaja tau! ::
::Kpd sape2 yg xpenah pakai..cube okey!;) ::
:: Syria punye tudung juge diterima okeh!::
  • Gambar bley full, half body or head-only by showing ur shawl that fit ur face okey..;)
  • Must be my follower..(^_^)
  • Must post satu entri khas tentang shawl yang anda gayakan
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang and let they noe bler korang tag ok..;)
  • Letak contest banner di sidebar blog anda dan link kan pd blog nie dan leave url link kt comment
  • Makeup cantik2 or non-makeup okey!(^_^)..

Gudluck Gadis2 Muslimah yang cantik dan sopan!

nak tahu lagi, boleh ke blog sigadis ye tuan-puan!


jadi, aku nak tag dengan sopan mereka berdua ini...:-


ye, apa tunggu lagi...mari join sebelum tamat tempoh ya!




cik bulan:

harap tuan penganjur puas hati ya...:)

jam 5:10 baru siap buat entry...adoii...selamat pagi malaysia...:) tadi rajin sangat blogwalking...:)

6 comments:

ardinihumaira said...

hehuhehueheeee... kena tag pepagi.. ingatkan dok mimpi tadi.. alohai.. naseb baik hari ni bukak blog jam 7 pagi.. kalo jam 10 melepas la join kontes. koeh akan hendap gambo skang gak ;p

Peri PiA said...

hak2 :P,b4 msk tido tida lagi n3 ni..pagi dah ade keje sekolah cikgu bagi :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak join la....
hehehe...
;)

~~izza~~ said...

CiK sofFYa...tahNiah...NEw wInNeR pICKup coz xDe rEspOn...SO PlS ResPOn Or hAdIAh bUrn..;'(
NAk G pOs niE...(^_^)

ardinihumaira said...

piaa! cepat respon pada penganjur! pia menang.. cepat pia.. huuu pia.. kalo dni ada phone numb pia mau dni tepon tak henti2 ni... cepat pia!

Norzi3La said...

sy da join awk... keep in touch ya.. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)