Jun 30, 2010

mirro-mirror in the wall...siapakah wanita tercantik di dunia ini? :P

tapi ni mirror dalam kereta..he..



lebih senyum...poyo gila..

ye, saya perempuan.he :)




encik M : awak buat apa tadi? bergambar je kerja eh..(sebab dia pergi jumpa customer.tinggal aku sorang-sorang dalam kereta. bila dia taka da baru akau baut aksi pelik aku.hakhak.tapi rupa-rupanya dia datang aku tak sedar...adoii..)



cik bulan gerhana : takde..takde...(buat muka bodoh tak bersalah yang 14 kali lagi hodoh dari cipan tua.ngee..)



encik M : eleh..macam saya tak nampak...dah tahu dah perangai kau yang satu tu...masak dah...lama-lama rosak jugak lah fon tu...



cik bulan gerhana : he..takpelah dah tau. rosak, awak beli baru... (bunyi awak tu aku perlahan sikitlah. macam dalam anak tekak je kan..lepas tu lagi buat muka tak bersalah, tapi agak 14 kali comel dari kucing rumah aku...ngee..)



encik M : (jeling aku...lepas tu buat mulut membebel..dan gelak...aku pun gelak..sebab muka dia memang lawak gila...ekspresi tak dapat nak share dengan koang sebab tak sempat catch up. kalau tau, mahu popular hari ni encik M)


dulu pun dia pernah marah aku...katanya takut anak dia kenan, jadi macam aku jugak..hakhak. lempang laju-laju nak encik M? tapi masa tu kami kawan lagi...sekarang..ehem..ehem..kot?



cik bulan:


kenapakah perempuan memang ada sindrom begini?

3 comments:

Peri PiA said...

hak3...control2 xmain la :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ehem2???
hehehe...
;)

cik helena said...

sekarang ehem ehem kot??apa tu!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)