Jul 7, 2010

krew Upin Ipin marah aku. Sentap.



Pertama-tamanya nak mohon maaf dari encik krew upin dan ipin. saya saja keluarkan statement tu dalam entry ini... saja nak menarik perhatian encik krew kerana kita telah seperti orang asing (macam bukan kawan). Saya saja cakap macam tu, padahal saya tahu benar you a part of UI (cuma tak pasti what is ur real position) dan tahu masa kat FS lagi.



Tapi masa awak menegur saya di FB beberapa hari lepas, saya tidak membalasnya kerana bergegas nak keluar, dan yang paling penting, saya ni jenis tak alert bab berchatting ni. maaf ye encik krew... bila jumpa awak balik di lokasi tersebut, awak tegur dan saya teruja, tapi saya faham mungkin awak sibuk melayan peminat UI. tak apa...tak apa...



Ohh encik krew, masih ingat surat ehem3 kita pada awak masa form 1?hakhak.(jangan gelak wehh...) emm, btw, encik krew terima kasih tolong capture gambar ini... [ye, awak sudah besar.matang.ada janggut. tak macam tingkatan satu...tak macam masa awak couple dengan z..... dulu(hakhak.jangan marah na...)]



rasa comel bila bergambar dengn budak ni.he...

5 comments:

.::WaNiE::. said...

:p kisah tingkatan 1? macam sweet je

tak mau tulis?

sI tEDI said...

kenapa tak bawak balik??? :((

aku baru tepek gambau upin n ipin versi kenit pg tadi dalam blog.
kamu tepek versi besau pulak.
jeles :((

Uruchimaru @ kf said...

wah ade kwn upin ipin oh!

princeduyong said...

a'ah la stuju ngan wanie..tulis la kesah dulu tu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko sure ke itu budak???
hahahaha...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)