Dec 21, 2010

Kenapa takut dengan encik JPJ ek?

itu fenomena biasa. semua orang merasakan yang sama. takut ke? keh keh, bukan takut cuma gementar aje ye dak? sebab tu orang bila nampak pegawai JPJ, dari jauh lagi dah gementar semacam, kan? padahal dia pun orang jugak kan, kan?


mungkin sebab kuasa 'penyamanan' ada kat tangan dia, kan? sebab tu asal nampak pegawai JPJ je semua mesti nakberlagak perfect akt jalan raya. padahal dah memandu 200 km pun tak pakai-pakai pun seat belt. padahal dah bergayut setengah jam, sambil tangan kanan je pegang stereng, kan, kan?


eceh, tiba je cakap pasal JPJ, pasal undeng-undeng jalan raya. he, ini gara-gara nak test lesen esok lah ni. padahal dah berulang kali encik M cakap, pegawai JPJ tu pun orang juga. jangan risau...


itu kata awak encik M. tapi saya ni kemain lagi rasa nak kencing manis nihh fikir nak test besok. tak apalah, malam ni buat sembahyang hajat. ha, ada sesiapa nak bagi saya minum air tawar bagi hilang gementar sikit? KEH KEH KEH :P


pesan tahibulan:
doakan saya ek kawan-kawan?

10 comments:

Peri PiA said...

ALL THE BEST syg

wah2....eh saya tak takut :P

Rossnie said...

gud luck pia..kiter pun sama gak..hikhik

cik @!en said...

good luck cik soffya! moga lulus dengan cemerlang.. amiin..

kak ina kl (1) said...

kalau mengajar kat setapak lagilah dekat..

pernah gak pergi ke kemaman..ikut rombongan kawin jiran kat umah.

ada gak member masak memasak duk kat kemaman..taman kat shell tu

Mak Su said...

skrg mmg takut sbb roadtax dah mati, and tak perasan

soffya cik bulan said...

peri pia,
hehe. sape takut? hu

soffya cik bulan said...

rossnie,
:)

soffya cik bulan said...

cik alen,
tenkiu my dear :)

soffya cik bulan said...

kak ina,
tulah deakt je kite ni...

ohhh pernah dtg? dtg lh lg kak:)

soffya cik bulan said...

maksu,
hu..kena smbg tuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)