Dec 17, 2010

Kalau masih pakai PAMPERS tak layak baca entry ni

S: umur berapa tahun?
J: 8.


S: masih pakai pampers lagi?
J: masih.


HAK HAK. ingat lagi dialog iklan nih? pampers orang tua lah tu kan... okeh, kalau pampers orang tua, tak jual. kalau cloth diapers baby murah-murah dan lain dari apa yang korang dah pakai, ops, lain dari yang korang dah pakai masa jadi baby dulu-dulu ye, untuk anak-anak anda, bolehlah tanya kakyong. gerenti puas hati! ada Y.E.S tau! tawaran HARGA RUNTUH okeh!!!


sila jenguk sini :

banner ads



ha, kan dah cakap, kalau masih pakai pampers memang tak layak baca entry ni sebab mesti masih budak. budak-budak tak boleh pegang duit besar, kan, kan kekeke. ha, kalau banyak duit besar, boleh pulak singgah sini, sebab Y.E.S sedang berlangsung dengan meriahnya. dah lah pakej tu memang jimat, tapi lagi turun harga sempena Y.E.S ni. jom serbu!


[PAKEJ GLAM]

Kod: A2 (available)
Harga: RM30, biasa RM35  (termasuk postage)
Harga sebenar: RM40++

Kod: A4 (available)
Harga: RM30, biasa RM35 (termasuk postage)
Harga sebenar: RM40++



[PAKEJ HOT]
 
Kod: A8 (available)
Harga: RM32, biasa RM38 (termasuk postage)
Harga sebenar: RM40++



Kod: A10 (available)
Harga: RM35, biasa RM45 (termasuk postage)
Harga sebenar: RM55++ (shawl putih cotton dah RM20)



sila jenguk sini: 



Pesan tahibulan:
entry selingan saja...;] ini untuk pakej smart punya a.k.a sitem barter kalau pakai pakej cun dan vouge, mestilah satu entry khas dibuat untuk review blog okeh! apa itu pakej smart? bolehlah klik SINI

4 comments:

deqyalalink said...

eh eh bila menjual..sorry lama x jenguk blog.. x update lama dah huehueheu...semoga berjaya bisness cik bulan !!

soffya cik bulan said...

deqya,
dh lama...among 6 month kot...
okeh, kena beli bru buleh maaf. hak hak

Peri PiA said...

huhu,kagum

kakyong said...

Pia,
terima kasih ;)

pampers org tu xde jual yer... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)