Jan 15, 2011

Jom berIKLAN di blog soffya cik bulan. MURAHHh jer... nak tak?

UPDATE!

Macam dah jadi trend sekarang kan? banyak blog buat perkhidmatan macam ni. harga iklan pulak based on trafik dan pakej yang dia bagi. sama jugak dengan cik bulan. ingin memulakan perkhidmatan ni jugak, sambil membuka peluang kepada kawan-kawan untuk sama-sama menjana faedahnya. saya dapat, anda dapat. setuju?


Baik, ini trafik blog cik bulan. ohh tak best beribu-riban pun tambah-tambah lagi update setakat 2, 3 hari sekali hari tu telah menunrunkan trafik blog. kadang-kadang setiap hari lepas tu senyap sampai 3, 4 hari. tak terjaga.


Tetapi akhir-akhir ini, dah mula aktif balik dan sebab itu trafik mula meningkat dan selepas ini, dah ada tanggungajwab, harap ia dapat meningkatkan semangat untuk aku terus beraksi seperti dulu-dulu kala. buat entry macam makan coklat dan BW dengan kencang tak pandang kiri-kanan, ye dak?


 Trafik minggu lepas. masa mula-mula nak aktif blogging balik


Period: 03.12.2010-09.12.2010
Unique visitor: 1, 360
Pageviews: 3, 818


Trafik minggu ini. dah mula menunjukkan sedikit peningkatan
 
 

Period: 10.12.2010-16.12.2010
Unique visitor: 1, 705
Pageviews: 4, 978


[peningkatan trafik terbaru, lihat SINI]

Ni purata trafik minggu masa aktif berblog dulu 


Period: 11.07.2010-17.07..2010
Unique visitor: 2, 193
Pageviews: 5, 738 
(pageviews harian boleh mencecah seribu) 

Trafik bulanan yang dicatat bulan ini


Period: 17.11.2010-12.12.2010
Unique visitor: 6, 348
Pageviews: 17, 855 


KESELURUHANNYA:

Unique readers per day : 180 - 480++ Unique Visitors
Page views per day : 490 - 1, 200++ views
Monthly Unique readers : 5,400 - 6, 300++ Unique Visitors
Monthly Page Views : 14, 700 - 17,800++ views
Current Readers at one time : 1 - 25 peoples


PAKEJ PENGIKLANAN:
(pia dah update mulai 24.12.2010)

Pakej cun
- personal blog
-sebulan RM10 dengan 3 special post 
-sewa 2 bulan sekaligus free 2 minggu

Pakej vouge
-blogshop
-sebulan RM10 dengan 3 special posts
-sewa 2 bulan sekaligus free 2 minggu

Pakej style:
-personal blog n blogshop
-sebulan RM5
-tiada special post, cuma muncul secara random dalam entry pia 

p/s:
sistem barter dihentikan. sekian 


rajin-rajin drop sini :  SOFFYA ESHOPE

JIKA BERMINAT:
-emel: soffya86@gmail.com
-kalau nak sewa banyak bulan/setahun ke boleh runding ye?

sumber rujukan:
blog dini, zie dan kie-yu. TQVM

8 comments:

Peri PiA said...

ok mau jumpa,nanti bincang muah2

bangga dgn kamu

mie said...

sistem butter nampak cam menarik plak..
heheeee

Kie-yu said...

tahniah pia :)
dah maju setapak ke hadapan
kie-yu baru nk publish tutorial tapak iklan tu arini hehe
sorry lmbt tau smpai pia dah buat sendiri dah
bkn taknak bg tp bz sket lately..

thnx credit to me
mcm ni lah blogger yg beretika
kie-yu doakan pia berjaya

sw33tdarling.com said...

wahhh dah bukak banner iklan yaa... nanti2 dipikiriinn Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Amir said...

i'm quite interested ;P

kakyong said...

kakyong nak pakej smart... ;)

barter dgn blogshop kakyong...

nanti email kakyong72@gmail.com

KizZ said...

Wah....besh2..macam berminat juga..nak difikir2kan balik dulu okay..

jom lepak kiz garden plak..pelbagai info besh untuk kamu..

Jom sini,
Tuto tinggalkan link lepas komen

NAZRUL AHMAD said...

bagus2..camniela berniaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)