Jan 14, 2011

blog dan kamu. eh aku.

sekarang ni sebab kat sekolah dah banyak bercakap maka bila nak berblog kan, rasa kurang feel nak bercakap. yelah, tulis blog ni, kira bercakap tau. bila sebut tau, mulut muncung ke depan (sila bayangkan). bila gosip, mulut ternganga-nganga. bila tulis pasal sedih, mulut pun terkumat-kumit tahan sedih. feeel lah konon kan...



so kan, kalau entry kat blog ni sekarang sekadar macam cakap-cakap aje dengan korang, tak ada ilmu apa pun dikongsi, paling tidak pun tempek gambar sendiri seketul dua atau gambar artis barang 3,4 ketul, jangan marahh naaa...


stay tune. dan awak-awak semua, terima kasih datang membaca dan mengomen. macam biasa, komen diapprove selepas bw dibuat ke blog awak :) tapi ceroi dan peri pia, kamu memang pengomen terbaik! tapi bukan terbaik dari ladang, dari peti asi jelah pun.... T____T HAK HAK.


ohh ye artis dalam senarai saya untuk entry 2011 ini ialah:


dan 
lisa surihani
entry pasal lisa ni ada orang request untuk ada kat blog nihh ;)


Psst...
pelik gak artis kegemaran sendiri tak ada pulak entrynya kat blog ni... lisa, siti, aaron... ^,*

4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

heheh.. belog best, mesti la orang selalu singgah wahai cik pia :)

Gee Jah Noor said...

haha..betol2..masa hari sekolah dh xpndai nk tulis pnjang2..arini cuti baru dpt update entry pnjang sket..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka tgk fazura...

Peri PiA said...

hak2...cisbege cikgu esbok jer :P

Aaron!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)