Oct 20, 2010

lady gagak malaysia. bad romance sungguh!

alyah si lady gagak

naik kancing gigi tengok gambar dia ni. kobis bunga betullah. bukan dengki, bukan sakit mata, tetapi pelik. banyak artis popular kat negara ni yang popular, glamour dengan personaliti tersendiri dan elok je ari makan, tak ciplak-ciplak orang pun, dari dulu sampai sekarang, maintain dapat tawaran, maintain jadi penghibur je pun. tapi dia ni, pelik sugguh.

hari tu, aku kesian jugak, bila dalam melodi ada yang cakap dia ni tak laku sebab tak lawa. agakklah kan, nak tanya soalan macam tu kat tuan badan. tapi muka selamba je boleh cover soalan tu lagi. (kalau muka tak tebal, bukan artis lah kan?)

tapi, bagi aku lah, dia tak laku sebab bukan muka buruk atau tak lawa (sebab ramai je ar kita yang tak lawa mana, tetapi make up, make up, melawa-melawa, tempek sana-sini jadi lawa juga) tapi dia ni sebab buruk pakai. kan?

adoii, yong... bereksperimentasilah dan rasanya dah terlalu banyak beresksprimen dah kome ni yong, takkan tak faham-faham lagi selera peminat dan kenapa anda masih tak naik-naik? meskipun dah banyak kali mencuba...

satu lagi, lagu tu... cukup-cukup lah bad romance. eii, bad sungguh anda ni!!! kenapa taknak nyanyi lagu sendiri, padahal ia pun sedap, kan..?kan...? jadi, dari layan si gagak ni, lebih baik, kamu pergi shopping. shopping mana, shopping sini. beli ini. :)
.
.
.
.
.
.

inner cotton yang muncung tu...:)

shawl crumple design baru pulak

M.U.R.A.H gila-gila dan macam-macam ada, hanya di SOFFYA ESHOPE!


pesan tahibulan:
jadilah diri sendiri.... tak kekok, selesa dan best!

7 comments:

.::WaNiE::. said...

isk isk iskkk

awat ke pelik sgt tuuu

Wellington Malaysian Students Organisation (New Zealand) said...

OMG...buruk gila!

ed shahir said...

hahaha. rasa macam lawak pulak.

ardinihumaira said...

alyah tu memang... pelik sket fesyennya... ;p

~♥ iella ♥~ said...

kdng2 mmg pelik sungguh dia nie.
Sampai kdng2 nek rimas.
Sesuai kot gelaran dia lady gagak..

Dia lawa la gak..
Wat cmni lg rasa tak lawa terus.
Batul tak..??

http://fadthnwan.blogspot.com

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dalam citer gagak2...
trus suruh shopping..
hehehe...

Peri PiA said...

lagu2 gagak tu xelok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)