Oct 19, 2010

ini empat janda jelita, vouge, meletup dan glamour!

 janda kembang?eh , bukan, bukan. hakhak

jalan punya jalan, intai punya intai, dari pages artis ke artis (esh sejak bila aku jadi gila artis.hakhak), lalu jumpa gambar-gambar ini. mungkin gambar untuk majalah agaknya. mula-mula tak cam siapa yang dalam gambar kecuali dua darinya. lepas baca komen-komen peminat baru perasan. ohh, empat janda vouge, meletup dan glamour rupanya...

siapa lagi, kalau bukan....




  • abby abadi
  • nurul 
  • shafnie
  • maizawati

siapa mereka? bekas-bekas isteri artis-artis lelaki negara kita lah kan.... bekas isteri norman hakim, ajai, ac mizal dan akhil hayy. maaf ye, better sebut akhil saja, tak perlu mention ustaz lagi... kan?

keempat-empatnya ternyata masih jelita dan menawan... meskipun aku tahu itu semua solekan dan jika tanpa solekan, ia tak lah serupawan itu, tapi rasa taklah keterlaluan untuk memuji, yang mereka masih jelita.

tak apalah, semoga masing-masing akan menemui sinar kebahagian baru. insyaAllah... dan sekarang, maiza pun dah berkahwin, jadi diharap abby abadi, nurul dan shafnie akan menuruti langkah yang sama meskipun shafnie ni personaliti tidak sehot tiga yang lain, dan lebih banyak dikenali kerana kontroversi cerita peribadi serta rumah tangga yang macam-macam hal.

untuk abby abdi, teruslah tabah dan kuat untuk anak-anak. begitu juga nurul... semoga yang terbaik menghiasi kehidupan mereka selama-lamanya. bukan menyokong kerana berasa mereka benar (benar ke tak ke itu bukan persoalan aku) tetapi aku menulis sebab mereka ni ibu tunggal yang pernah melalui kisah hitam dalam hidup mereka...

untuk semua ibu tunggal di Malaysia juga yang membaca ini, semoga tabah hati dan kuatlah menghadapi segala cabaran yang mendatang. jangan pernah putus asa, okay? dan yang penting, kalau berpisah dan bertemu dengan seseorang yang lain pun, anak-anak mesti, wajib dan perlu duduk dengan kita, okay? jangan bagi kepada suami... jangan. kerana, itu sajalah harta kita yang ada....

layan gambar jom...

















cakap tahibulan:
ibuku ibu tunggal yang terhebat...seukar manapan, haram untuknya meninggalkan anak-anak... dan hidupnya untuk anak-anak..:)

3 comments:

Peri PiA said...

maiza...ehehe

bkn senang bergelar ibu tunggal

diana said...

cantik2 la diaorang kan??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang meletup..
mama yong memang mama terhebat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)