Aug 10, 2010

bukan bermoral sangat pun...

lantaklah. tak tahu bila masa aku tukar penulisan aku menjadi ala-ala tidak bermoral ni. entah. pengaruh jin mana pun tak tahu.mungkin syaiton laknatullah sedang bermaharalela..ohh ye ini hanya penilaian diri sendiri ye..bukan kamu yang cakap.bukan dia yang cakap :| tiba-tiba terfikir macam itu bila singgah macam-macam blog, dan mungkin ada membaca tulisan yang bisa membuat sentap sekejap, jantung berlari-lari laju 150 perminit seperti seperti dalam entry ini.



bak kata pelatt, makin banyak kau baca blog mengarut, makin banyak kau nak mengarut. makin banyak kau baca blog mencarut, makin banyak kau nak mencarut. setuju tak? sama lah juga, makin banyak baca blog bermoral makin lah kau nak bermoral, kan...? T_T



pelatt yang berlagak albert eistein yang hodoh.


yang pasti, aku belum sampai tahap mengarut dan mencarut serupa itu kan pelatt...eh, tapi dalam macam-macam ni pun, kamu dapat sedikit sebanyak info, tips dan pedoman dari blog aku kan kawan? cepatlah cakap ye..karang aku sentap dan tutup blog ni karang...


bermoral sangat pun tak, mengarut sangat pun tak. sedang-sedang, boleh? tapi ejaan, titik berat skema bagai bhai...:)


Notabulan:
Pelatt pun dah sedikit insaf sekarang.kena sampuk dengan apa pun aku tak tahu.grrrrr....

Notabintang:
seharian kat luar tak sempat online pun...maka terimalah sampah ini. nak upload dan cerita pasal genting pun tak sempat ni...

[entry ditulis pada 20 julai 2010]

5 comments:

ardinihumaira said...

;) blog dni kut yang mengarut tu. hehe... dni tak reti pun buat post bermoral. teringin juga nak wat post best cam dahliajournal tu... tapi apakandaya tak de kekreatifan. sobbb sobbb...


selamat menyambut ramadhan al mubarak pia.. sorry body & soul 0-o ya! ^__^

eT said...

BTOL2...SETUJU SGT...

Peri PiA said...

ade apa2 nak share yunk?

Aliesya♥Amani said...

huh...siyes dah lme x komen kt blog nie...hehehe...bz sket skg...

btw...comel layout baru..hehe

Putera Izuan said...

i loikee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)