Jul 13, 2010

Saya Suka Hijab

[ini adalah sticky mode entry]
[scroll ke bawah untuk entry terbaru, ye?]




CONTEST - GIVEAWAY @ eDast Boutique
~TEKA & MENANG~


Untuk melihat syarat-syarat pernyertaan bolah KLIK SINI. Malah, saya pun dah buat entry memperkenalkan contest di sini tadi. Ingat ye, buat sticky post selama seminggu... dan saya bermula hari ini hingga 13 julai 2010.



Jadi, cik bulan mempertaruhkan gambar ini...:)





Ini pula pendapat saya tentang butik eDast
'Butik eDast mempunyai kelainan dari butik-butik yang lain kerana ia menyediakan pelbagai keperluan wanita, bukan sahaja tudung dan shawl tetapi juga menyediakan aksesori, pakaian, cros dan pelbagai lagi. Malahan, kebanyakkan item yang disediakan juga masih tidak terdapat di pasaran lain, mungkin kerana ia agak ekslusif dan bermutu tinggi. Contohnya, Swirl Roses dan Ruffles. Jadi, saya memilih tudung Swirl Roses black + grey sebagai item yang paling saya suka dari butik eDast'


(tudung swirl roses black + grey)


Jadi, jika anda inginkan kelainan serta suka/berminat akan tudung tersebut, boleh beli online di http://edast-onlineboutique.blogspot.com & boleh juga datang ke kedai di http://butik-edast.blogspot.com. Malahan, anda juga pasti akan teruja dengan pelbagai pilihan pakaian, tudung, crocs dan aksesori wanita yang lain. Silalah jengah di sana, ye!


Soalan teka dan menangnya ialah, tarikh butik eDast - offline mula-mula beroperasi adalah pada : ? JUN 20?? dan jawapan saya ialah pada 4 Jun 2009 dan tahun ini adalah ulangtahun butik eDast yang pertama...:)


okay, dah siap... sekarang saya nak hantar penyertaan ke edastboutique@gmail.com dengan subjek CONTEST-GIVE AWAY @ eDast boutique dilengkapi dengan butir-butirnya...




nota bulan:
actually ia dah tutup, tapi puan eDast cakap boileh lagi hantar...:) jadi, cepat...

8 comments:

Peri PiA said...

anggun,tudung itu mendtgkan cemburu pd ku nge~ :P

semoga kamu menang ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak tudung gak...
;)

Mak Su said...

moga berjaya :)

Hamzah Ian said...

laki tak leh?? lor.. nice blog btw.. visit mine ok

soffya cik bulan said...

peri pia:
tk silap tuan penganjur ckp, sesiapa yg masuk ni mmgh dpt adiah...
tp 2 jwpn tepat dpt adiah spesel...

Redbloodsnow said...

Salam pia. nih die zie dtg menjengah. sorry ea x alert lak yg pia selalu dtg jengah blog zie. zie sgttt busy giler..huhu

btw, nice pic yg di pertaruhkan tuh. zie x sesuai arr pakai shawl gitu. jeles tgk..huhu

Norzi3La said...

soffya nk tanye nih.. cmmn nk pakai anak tudung syria mcm tu ea.. maksud sy.. dia x melekap kat kepala.. xnampak muke bulat.. yg mcm soffya pakai ni..

Hamzah Ian said...

nape laki takde contest??? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)