Jul 23, 2010

lihat kesamsengan mulut aku

kadang-kadang PR blog aku memang bagus sangat. kadang-kadang  layanan aku, cara bercakap, very smooth tapi dalam smooth-smooth aku jangan fikir kau senang-senang nak guli-gulikan aku. eh, jangan bikin aku panas dengan peel bodoh kau boleh?


sekali, si buruk laku ni menyerang facebook aku dengan kata-kata 18sx yang begitu menjengkelkan...aku buat dont know je dengan harapan, dia takkan ganggu lagi. oh tidak, manusia ni takkan berpuas hati...jadi tadi once dia said hi je...aku pun terus cakap perkataan yang tak sedap didengar oleh sekalian orang pun... 'bodoh'...


lihat cobversation ini..di mana, ME itu adalah aku... ha, tahu tak how tak bagusnya mulut aku ni, kan...?
eh, dah cakap, jangan bermain dengan api, jangan dijolok sarang tebuan, kawan...






hakhak, sempat lagi aku bagi salam kat dia ha..bagus tak? apa ke halnya, kalau aku ni model, ramai model-model kat malaysia, waima kat dunia tak boleh cari makan tau? okay, sekarang aku cuma modem, bukan model. jadi pergi cari model-model kat luar sana untuk kau ucap perkataan-perkataan semalam. tak kuasa mak, nak layan, okay???



Notabulan:
kalau kau buat baik, seribu kali lagi aku buat baik..tapi kalau nak tengok aku buat mulut jahat....boleh, silakan...kita tengok siapa lagi jahat?eh?

7 comments:

Peri PiA said...

apa hal itu org?

eT said...

org camni xleh jadi kawan...

.::WaNiE::. said...

dia tulis apekah soffya

sarah shafie said...

klau aku pun kuar prkataan cmtu jgk..hehe

Uruchimaru @ kf said...

hurm.........????

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

remove2...
tapi bagi salam tetap bagi salam...
;)

sugar2 kapas strawberry said...

block block block ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)