Jul 22, 2010

lawan ye? memang tak nak kalah kau kan?

perbualan telefon dari si sengal yang suka test market dan si mangkuk yang suka mengapi-apikan si sengal...


si sengal : apasal asyik putus je call ni....
si mangkuk: entahlah...line maxis teruklah sekarang...

si sengal : mana ada... line kat sana tu je yang teruk...
si mangkuk: ish, taklah...line sana tu tempat lalang banyak, mesti teruk

si sengal : ye ke... kenapa boyfriend-boyfriend (jamak di situ ye...) saya call okay je, tak putus-putus pun...
si mangkuk : eh saya pun sama... cakap dengan girlfriend-girlfriend saya pun okay juga. clear je...

si sengal : (gelak)hakhakhakhak
si mangkuk : aah, macam-macam cakap tadi...tak putus-putus pun siap nak peluk-peluk lagi, saya cakap jangan, cik ya marah nanti...dia cakap, tak apa..girlfriend-girlfriend saya tu semua nak peluk...

si sengal: boyfriend saya ajak keluar dating tadi pun line okay juga...tak putus pun.
si mangkuk : aah, saya pun sama, nak keluar dating juga lah dengan girlfriend-girlfriend saya tu

si sengal : benci. kau ni kan.... (gelak)
si mangkuk : apa? apasal kau gelak-gelak..

si sengal: kau kan memang tak nak kalah kan...lagi boleh lawan, lawan eh. benci, menyampah.
si mangkuk : hakhakhak (Gelak seperti tiada kesudahan), eh mesti lah..


memang tak nak kalah. kita provoke dia, dia provoke kita balik..benci. kalau ada dekat mahu aku gigit, lempang laju-laju si mangkuk ni...haisshhh



Notabulan:
aku memang suka test market...hakhak. sampai encik M cakap, aku ni kaki test...tapi bukan sprint test ha

8 comments:

diana said...

hehe..masing2 x nak ngalah ye?
same je perangai dua2 kan?haha..

Mat_Deris said...

Dua2 pun sama...^_^

fndrocka said...

ini macam perbualan malam jumaat..pstt..pstt

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

keras kepala...
;)

soffya cik bulan said...

diana, dia yang tak nak mengalah... selalu nak menang.benci ^,^

kita tak nak mengalah, tapi tetap kalah...hu

soffya cik bulan said...

mat deris, kalau sama, yang mana satu jantan, yang mana satu betinanya..?hakhak

soffya cik bulan said...

fndrocka, ohh ada beza perbualan malam jumaat dan malam

soffya cik bulan said...

ceroi,
encik M cakap eh kau jangan nak keras kepala sangat. kau belum tahu kepala aku ni lagi keras.

hakhak.gelak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)