Jul 22, 2010

siapa nak jadi follower ke-100?

apa pandang-pandang? nak minta pelempang? tipu?main-main? he tak adalah... apa? ohh...tengok follower dah mencecah 4 ratus lebih tapi tanya nak jadi yang ke-100 eh? hakhak, jangan marah. lapangkan dada, ni dengar cerita ini...


buat rakan-rakan yang baik hati, apa kata mari kita meramaikan blog kawan kita ni... namanya, azmin hamin. oh sama ada dia ni handsome, macho, kacak, gagah perkasa atau tak, itu tak penting... begitu juga sama ada beliau ini sudah berpunya, atau tidak single ke tak, itu juga tidak penting....


yang pentingnya kawan, beliau sedang bermurah hati buat satu contest menjadi follower sehingga yang ke-100. aku dah pun jadi juga semalam iaitu follower ke-60..jadi lagi mahu kumpul 40, tapi tadi aku tengok, dah ada 70, maka yang belum terkumpul ialah 30. maka,


aku dengan kuasa veto iaitu dengan kuasa bulan, bertukarlah, nak ajak kau, kau, kau ramai-ramai memeriahkan majlis join contest ni. marilah...kita follow dia ramai-ramai sampai tak muat korum, nak? kalau dia tanya, kau tahu dari mana, kau cakap dari aku..kenapa? sebab senang aku nak bodek hadiah khas dari new zealand..hakhakhak. gila tak ikhlas punya blogger...


apapun, selamat memfollow kawan...:]



Notabulan:
aku rasa tak rugi pun....kalau memfollow kan.... 


encik azmin, terima kasih promote blog saya...kalau sudi, promotelah lagi..hakhak :P

5 comments:

hiro said...

gua nkkkkk...hii

eijiazazee said...

den pun nk join gak...
kot2 la leh dpt hadiah misteri tu ke...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xyah promote la...
ko dah popular...
;)

azmihamin said...

terima kasih cik bulan... aku pun ade rasa cam bermurah hati lagi ni nak bg hadiah kpd yg tolong mempromote ni.. =P

Peri PiA said...

dengan kuasa bulan, bertukarlah:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)