Jul 6, 2010

komen hilang. kenapakah?

cuba kau orang tengok, komen-komen kau orang tak ada. hilang. yang dia dashboard, tulis ada 11 comment need to be moderate, tapi bila buka, ada 5 saja. lepas tu bila dah publish, tak keluar pun... kemanakah menghilang? lepas tu nk try chek buka balik dahsboard, tengok ada satu komen, buka tiada. eh, kenapa eh?


kau pernah ada masalah ni tak? tolong aku.


kawan, jangan cakap aku reject komen ye... aku tak pernah reject komen walaupun komen tu perli-perli aku pun...tak pernah. kecuali dari anymous yang bagi spam.




cik bulan:
tak keruan....

6 comments:

kenwooi said...

sometimes glitch happens.. just wait for a while =)

Peri PiA said...

ku pon pernah kena mgu lepas..lps tu komen tu muncul blk


hari ni pon kena :(,hrp2 ia muncul kembali

xtahu apa sebabnya

bspotgurl said...

kita serupa - hadapi masalah yg sama

.::WaNiE::. said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ahhhh...
ko memang reject...
hehehe..
;)

sugar2 kapas strawberry said...

pnh ad masalah ni dlu.dia ckp 1 comment needs to moderate.bila bukk xde komen pon.lama gak jd cmni.tp bnda ni ok ngn sendiriny.try sign in pkai browser lain cm opera ke,ie ke,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)