Jul 6, 2010

covergirl majalah cina

ye, budak hitam kadi cover girl malajah cina. apa kepeliknya...kan? he... tajuk harus perasan dan sedikit hiperbola. tapi unsur paradoks dilihat pada isi, okay? kau jangan gelak. cuma komen je, okay ke tak make up ni...hakhak.


[ini dari kamera fon sendiri, N73]



dan ini...scroll sampai bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tak jumpa lagi?sabar!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaa...

miss saffi chen.hakhak
.
.
.
.




ngee... itu saja gambar yang aku ada dari photoshoot tu. sakan aku gelak. mesti juru make up tu cakap, ini budak banyak hitam. kasi dia putih sikit.. nak bagi putih punya pasa, terus jadi macam cina mata aku dah tengok... hakhak.



nota bulan:
kalau kau perasan, baju dengan makeup macam tu, aku rupa mak harimau pula nampak..eh?ngee...

apalah yang tak kena dengan button like aku tu...kejap tengah tepi..aisshh...

7 comments:

ardinihumaira said...

cantinya pia! layak jadi model ni.. siesly cunnnnnn! weeewit! :)

Peri PiA said...

tak terkata..ok la tu
ku msk majalah sekolah jer ;P

Bai said...

shading menjadik!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wah2...
leh aku bayar ko jadi cover model popiah aku???
hehehe..
;)

.::WaNiE::. said...

huhuhu lain muke ko

Peri PiA said...

sayangggg,kamu cantik bangat

cik arnab said...

akakkkk.. haha.. sapo make up nih.. amoi soffya doh ni.. budak hitam tolak tepi seyh..kiki... glammm ek dia.. nak wat ugak la.. yg penting.. bulu mata tue.. xtahannn..hahaha... nice pic act.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)