Dec 18, 2011

[GAMBAR] Perkahwinan saim kacik Asrul (Yoe) & Aimi, 17 disember 2011.











#tahniah yoe & aimi ! sangat sweet okeh !
#saim kacik =kawan baik . hehehe, kiteorang rapat masa form 1 la sangat . yoe kuat usik . tapi aku still boleh gelak, walau usikan berbisa yoe bagi hahaks ;D
#aku suka sangat gi kenduri kawen, sebab suka tengok benda-benda yang cantik kat kenduri kaswen ni . ex; baju, pelamin, hantaran, doorgift etc.
#paling aku suka kat sini, tu... tang bunga kat top pelamin . walawehhh, belom pernah ku lihat dong ! pinjam wat balik bulih pokcik ??? #wat muka comel, tapi malangnya, pangggg !!! dapat pelempang sebijik  hahhaha ;D
#termasuk hari ni, dah tak terkira orang yang tegur kening aku . cakap, geram je nak cukur . yep, memang pun, aku tak pernah cukur kening/cabut atau yang seerti dengannya . tak elok kalau orang belum kawen nak cukur-cukur kening niii ... kan ??? tapi ada kawan cakap, kalau cukur kening, nanti mata nampak lagi besauuu hehe 


Masalah dalam perkahwinan .  
 
#tadi tengok cerekarama kat tv3. aduyaiii , susah kan kalau kahwin tanpa perasaan cinta ? si suami tidak pernah berasa nikmatnya perkahwinan, even dah lima tahun kahwin ! saya harap saya akan bersama dengan orang yang benar-benar mencintai saya . insyaAllah !

#wall post seorang blogger kat pesbuk , " Camana saya nk kawin dgn dia ? Sy tk cintakan dia .." .. Setahun kemudian , dpt sorang anak ... Jawapan saya ; seorang lelaki boleh tidur dengan seorang pelacur yang tak dikenali, takkan seorang suami tak boleh tidur dengan seorang isteri yang sah, even tak mencintai ? lepas tu dapat laa anak... #ada anak tak semestinya suami isteri itu bahagia atau saling mencintai . tapi anak itu boleh jadi pengerat hubungan kasih sayang antara kedua-duanya... tetapi dua-dua kena saling mencuba laa . kalau seorang je yang terhegeh-hegeh, tak kemana la jawabnya ... is it true ??? 

#mintak-mintak dijauhkan laaa masalah sebegini dalam perkahwinan saya nanti, adik beradik, saudara dan kawan-kawan saya juga... mudah-mudahan.
 

3 comments:

Aida Azryn said...

selamat pengantin baru! ;D

Peri PiA said...

hehe,lately kalau ak gi kenduri mmg payah nak bergmbr dgn pengantin.

otaykodhimz said...

urmmm..sye suke lar baca title kat atas 2..jheheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)