Jun 24, 2010

proton city | ya, ia bukan satu lagi keluaran kereta proton.


 lihat permandangan di belakang tu.... ada masjid disebelah sana
[untuk penglihatan yang jelas, sila klik kuat-kuat.gerenti cantik gambar]



hakhak... lawak betul bila baca komen-komen di entry ini. sugar2, uruchimaru kf dan adam... betulkan salah tanggapan itu ye. ish, aku tak sangka pula ada yang tersalah faham bahawa proton city itu adalah satu benda berupa kereta keluaran baru proton. tidak ye sayang. apa kebendanya ialah ia ternyata sebuah tempat... bandar proton namanya atau dalam bahasa penjajah kita, proton city.



ye, memang cantik tempat tu... kalau pergi rugi tak bergambar okay. cuba tengok gambar aku dalam entry proton city yang lepas...






ketika suprise party birthday uuntuk chah
[p/s:semuanya gambar yang dah diedit dari friendster aku ]



ha, cantik tak? cantik kan...



cik bulan:

kalau datang tanjung malim, hello aku.... nanti aku bawak sini. nak main kayak, nak jogging,nak bertomoi bagai sampai pengsan pun boleh. kalau nak shoot, lagi gempak, bro...

14 comments:

kenwooi said...

seen the city signboard many times while driving on the highway =)

kumfye said...

i thought proton city keluar banyak banyak proton..thats why panggil proton city

White Girl said...

Dulu saya duduk tanjung malim :)

lily said...

student UPSI ke???

firahadifa said...

ahaha selalu dtg tanjung malim.. expecially if ade project baru.. now persona e da kuar , tak de project baru lagi nk kuar , so x dapat ..

blajar upsi ker??

Peri PiA said...

jeles :P

adik ipar ku pernah praktikal dislh satu vendor disitu..owh gunung nya asyik cantik pemandangan nya

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ok...
sok aku sampai tanjung malim...
;0

soffya cik bulan said...

kenwooi,
tk pernah drop by?

soffya cik bulan said...

kumfye,
he...x kot. itu bdr die aje:)

soffya cik bulan said...

white girl,
skrg pulak duk mne

soffya cik bulan said...

lily,
ye..dulu.skrg dh ngjar dh

soffya cik bulan said...

fira,
projek baru?

soffya cik bulan said...

peri pia,
memang cantik kan kakak? tp kini bkn org tm lg..hu

soffya cik bulan said...

ceroi, haha ye2 je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)