Jun 24, 2011

Maharaja Lawak FINAL!

malam ni penentu. yang terlawak di antara yang paling lawak. kita tengok, sape yang bikin gempak ini malam dan kasi pecah itu stage. kan, kan? korang sokong sape? aku sokong SEPAH dan JOZAN!!!!!


tak tau kenapa yang suka sangat dengan SEPAH. aku rasa sebab muka dorang muka jenis tak bersalah, poyo dan sangat rempit tu kot... i like :) lepas tu lawak memang tak boleh blah ah punya bangangnya. natural. aku suka lawak-lawak yang takde motif macam tu :P natural :)


so, malam ni sama-samalah kita saksikan sape yang menang (eh ayat bajet macam ada astro kat rumah :P) hehhh, nak gi pergi pinjam astro oranglah kejap. haha.


SEPAHHHH!!!! JOZAAANNNNNN!!!


2 comments:

Peri PiA said...

sepah mmg muka nak kena lempang,lawak btl slumber je :P

JOZAN awan nano nano nano nano,heheh

alinac lover said...

sepah menang hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)