May 11, 2011

nak letak tajuk apa ek entry ni?

masa pia update ni, mata macam nak tutup dah je... hu, boleh tahan penat ek minggu ni. macam-macam aktiviti ada. aktiviti kat sekolah, sekolahnya... aktiviti kat rumah, rumahnya... padahal tadi dah tidur kejap lepas maghrib, tapi ni dah menguap kemain.


actually, tadi pia snap gambar untuk soffya eshope. memang ah macam senang je, tapi penat takleh cakap ah. nasib ada kawan yang sudi bekerjasama dalam business ni. dulu boleh gak ah harapkan adik, ni mana maunya, dah dia pun dah berlaki. kerja dia layan laki dia ah, takkan nak layan kakak dia doplohpatjam (words cikepal. hu).


taknak cakap banyak, just nak gitahu, hari khamis ni interview untuk sah lantikan guru. fuhh, berdebar tak terkata ni. macam-macam tak prepare lagi padahal lama dah tahu. kerja nak last minute saje, tu yang kelam kabut tuh. dahlah pukul 8, pagi-pagi lepas subuh dah nak kena gerak tu.


doakan saya lulus ek, walaupun macam susah je nak lulus...hu.


okeh, nanti jangan lupa singgah soffya eshope untuk update terbaru kain pasang/tudung/syria dan shawl T____T macam kat bawah nihhh. esok kot update, malam ni rasa tak larat sangat dah....



#GAMBAR ATAS: shawl plain cotton #GAMBAR BAWAH: tudung ala denim corak spider



ohh ye, kita juga buat tutorial sekali untuk style shawl yang pernah kita pakai :)
 stay tune!!!


pssst
gambar nak yang stok-stok merah je sebab nak sesuaikan dengan baju dan belt. :P

3 comments:

AiDa AzRyN said...

hope lulus ye! ;)

nukilanaffiza... said...

first sekali nak ucapkan selamat berjaya...semoga lulus interview pengesahan jawatan sbg pendidik..

lama tak lawat blog cik soffya...dah kene buat keje banyak sikit kebelakangan nih...

Peri PiA said...

lulus tu,amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)