Jul 10, 2010

saya baru di gengblogger. salam kenal!

bila sebut gengblogger saja, mesti ramai yang celik mata. mana taknya, semua berpositif dengan GB dan ramai yang meningkat naik trafiknya dengan GB, kan? dulu aku pening lalat, apakah itu GB? dah sign up, tapi tak tahu pula nak masuk macamana lepas tu. hari tu rajin, godeh punya godeh, akhirnya kini aku dah berjaya jadi salah satu keluarga GB dengan jayanya...



terus mesej dini, (sebab dah ada nombor telefon kan), macam mana nak ping blog? dini kata dia tekan dekat gambar rumah atas tu. cari punya cari tak ada pun yang berupa rumah, yang berupa manusia bertenggek tu adalah. lama cari, baru jumpa, eh perkataan 'rumah'. sila ulang, 'rumah' ye kawan-kawan!



tak fikir panjang terus klik dan terus ping. hakhak. lepas tu masuk profail photo, dan kemudian tambah URL blog pada setting. amboi dah pandai... geledah lah lagi kan dan sekarang, aku mula berkawan dengan blogger luar yang aku kenal dari GB. best... ramai kawan, trafik pun naik.



aku tak nak banyak pun, maintain 200 unique sehari dah kira okay...kan? tapi hari ini biarlah lagi baik dari semalam dan seterusnya...kan?



Notabulan:
terima kasih GB. klik je pada gambar untuk terus ke GB. daftarlah sebagai ahli GB sekarang, pasti tak rugi, kawan!

8 comments:

ardinihumaira said...

hik333 pia jumpa rumah banglo kerumah pangsa?


larikkkks ;p

Sharinginfoz said...

selamat bergengblogger ya

1st Time UV Lebih 600

Amir Izzat said...

salam kenal jugak..hehe. baru join ek? selamat datang!!

eh! trafik 200uv sehari? wowo...okay ar tue..fulamak..hebat2..hehe

monster said...

welcome to geng blogger.. salam perkenalan..sy pon bru sebulan gn geng blogger ni..best2 :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku blom join...
hehehe..
;)

coki - coki said...

Okay.
Thankss for the info(:

Peri PiA said...

ku dah join,nge

dsdh xdpt pg,sdh lagi dpt pg s.alam

cik paro said...

tahniah la da jd keluarga GB..
skrg ni saya plk yg bermslh dgn GB...
xtau knpe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)