May 9, 2011

Syoknye BERONGGENG dengan budak gebam nihhh!

Alamak terbabas!!! janji pukul 10 dah gerak, tapi pukul 10 lebih baru kita bangun. bagus tak, bagus tak? mana taknya, melayan blog dah sampai 5 pagi kan.... nasib ah ada supir hantarkan. lepas tu boleh pulak, dah ambik si budak gebam kat medan tuanku ni, pusing balik sebab tertinggal dompet. boleh tak? (sila jangan lempang saye :P)
 


merewang-rewang kat jalan TAR, SOGO itu harus... sempat ah lunch kat Mcd sogo tuh. hangin je kite bile yang nak diet makan lebih, yang nak naik berat badan makan kureng. apa hal kau budak gebam makan sikit pulek?


ohh ye, ini budak gebam. gebus dan gebam. merangkap BFF dari kecik. eh dulu, masa kecik-kecik, kalau bertomoi, kite selalu juara. ganas tak ganas lah kan...




 




 




masa ni, dia bambu kite macam-macam. watdehel kau buat macam-macam ni? lepas tu brain wash otak kite, lepas tu, bagi ceramah sedas dua. yang sedap tuhh, terngangan gak lah nak jawab soalan bertubi-tubi dia tu. haihhh, sejak bile kau tukar profesyen jadi pakar psiko pulak der?


takpe, elok gak... sekurang-kurangnya ada kawan nak faham apa yang kite lalui dan alami sekarang :) ia bukan benda mudah okeh? makin lama, makin makin mencekam jiwa.


lepas tu, dah pues jalan kat SOGO, jejalan kat jalan masjid India. mulalah nak mengarut. suka benar beli benda-benda entahapehape kat situ, sebab murah dan susah jugak nak kat jumpa tempat lain... so, rembat...


yang best tuhhh, dari sana kiteorang gerak ke wangsa walk pulek. konon nak tengok movie kat sana, tapi, malanganya tiket fast and furious dah sold out ye tayam. nak buat apa lagi? tengok superstar karoke tu, ohh bolehlah... buang masa sejam kat situ jap. release tension gak nihh kalau dapat memekak kat situ.


actually, ini dua-dua budak yang tengah frust menonggeng. frust pun bulih berjemaah. takpe dia cakap,hati kita sakit pun, yang penting kita tak kacau orang. kita melepaskan... tapi kalau orang nak kacau kita jugak, macam mana kan... huhuuuuu...


lagu-lagu dalam list ialah lagu-lagu orang frust nak mati. HA HA. tapi dia ni kan, kalau nyanyi macam baca berita. dia ah yang cakap, kite tak cakap... eleh, padahal, malu letteww. :P








ce teka, lagu apa nihhh?



macam biasa, perasan ELLA itu perlu. :P lagu-lagu sembilu, sepi sekuntum mawa merah, kesal, layar impian memang cool kalau nanyi. tapi kalau nyanyi lagu PEDIH, rasa lagiii cool.  :P

4 comments:

Peri PiA said...

wah,seronok :)

liyana said...

best kan keluar dgn BFF. semua benda nak share :)

Qaseh Myshop said...

wah pia...syoknyer jupe kwn sek rendah...suzy kwn2 lme sume dh jauh...maklumlah dh kahwin..kwan pun msing2 wt hal sndiri...single pun best jgk ley hang out mcm ni kan?? syuhadah koho comey..pia pun smkin mnis..kekekekeke

Izyan Masri said...

JELES TENGOK ORG2 CANTIK NI :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)