Jun 20, 2011

[GAMBAR] Outdoor Photoshoot Wedding Zara & Farid yang OWESOME gila!:)

berbalik ke kisah perkahwinan ZARA & FARID sekali lagi. adoiii, gigit jari tangan kaki ler macam ni tengok gambar dorang yang meletup habis. dah lah majlis kahwin dah gempak gila kan, gambar pulak memang da boom jugak. meleleh air liur tengok. heee.


apa lagi, layan gambar-gambar outdooor dorang kat bawah. tunggu update seterusnya untuk gambar majlis resepsi dorang.


gambar dorang snap ni cantik kan? so, apa lagi, like ler pages dorang kat fb. senang nak ngushar gambar lawa-lawa yang mungkin menjadi inspirasi untuk korang pulek...kan? T_____________T






1# wahh, dah macam puteri jawa kan? | 2# dress tu kemain lawanya... tambah-tambah lagi yang pakai tu pun lawa. geram okehh





3# ololohh comel...:P | 4#isk, 18sx nihh. sensored untuk budak 18 tahun ke bawah ye. haha. | 5# smart seyhh... tambah dengan kereta tu, lagi smart :P

Captured & editing by : Shutterholic
Assist by : MassieHafiz Shutterbaby & Aliuddin Saim
Make-up by : Ackles Irvien Latif
Busana gaun & Manderin Coat by : A&d Beauty N Hair Studio Casa Limbong, Kemaman


p/s: ara, pinjam 5 series tu ek nak shoot outdoor wedding nanti. haha :P

3 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

gown pengantinnya yg kelihatan most superb!!!:DD wanna this too.

cik helena said...

perghh sekali masuk gmba 18sx lah.hehehe

tp serius cantik gaun dia!

Peri PiA said...

nice dan x nice hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)