Jun 14, 2011

Curi parking orang. mana tak marah?

malam tu mengajak kekawan form 6 keluar. tapi alih-alih muka sama jek yang boleh keluarnya. alih-alih aku tengok muka ida, muka mila, mila tengok muka aku, ida tengok muka mila. nasib comel haha. aku bawak mak buyung, si mila and ida bawak anak dia yang tembum tu, si orked.


yang best tu...
aku: hello... ha daa, mana mu? kata kat taman cukai dah...
ida: eh nyiur, mu amik parking aku....



hahaha. berderai ketawa aku dengan mila. masa aku nak masuk parking tu, brader tu tengah keluar paking. aku dah tengok, kereta myvi hitam kat belakang... tapi dia tak bagi signal,so kami ingat dia just parking sekejap kat belakang tu tunggu sesape ke kan? sekali, tunggu parking tu jugak... selamba je aku curi masuk.


aku: eh ye ke? dah mu tak bagi signal pun...
ida: malas ah aku dah aku duk tunggu lama dah situ. nasib baik aku tengok muka mu dua orang turun, kalau orang lain tadi, memang niaya ah orang tu.  


haha, mengangkang lagi aku ngan mila gelak.... main-main dengan mafia kemaman. ke gane da?




ida melayan karenah si orked. pipi labuh, geram cik ya nak cubit-cubit.

4 comments:

honey amour said...

ko yg curi parking ek yunk...hahahahha..

hanani said...

hehehe,nasib member sendiri. Tapi memang marah pun kalo parking kena curi.. Sesuka hati je kan. :)

Jom baca ni :Tupperware : Aidilfitri Cake Gift Set. Ada yang minat?

Jom baca ni :Buah Zuriat Antara Inisiatif untuk Mendapatkan Zuriat..

cik helena said...

seb baik kawan ,kalau kite pon marah!haha

::FAIZ FARISH:: said...

kalau aku org curi paking aku, aku senyum je. dlm hati.. hahahaha tau sendiri la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)