Apr 1, 2011

i got my 'P'. teheee... [sengih yang nampak GIGI baris-baris]

eleh tajuk je nak bunyi macam isi. kan, kan? orait, apa itu P? bukan PA, bukan P.A. bukan Prince charming. bukan Perabot kayu 3k, dan pastinya jugak bukan Pitih. HA HA. P untuk lesen apa? lesen perkahwinan. grrrrr. idok, idok. lesen Percubaan ye.


eleh itu pun nak kecohhhhh ke?orang lain umur 18 tahun dah ada lesen P pun releks je, dia dah tua bangka, dah 25 tahun baru dapat P. alamaknya, umur 27 barulah tamat P tu...hohoiii.


sebab dapat masa umur 25 tahun lah nak kecohhh. kalau dapat masa umur 18 apa nak hairan? masa tu semangat tengah waja lagi. (ayat cover). dah tua-tua ni benak tu lebih sikitlah. nak-nak orang penakut nak mati bab-bab memandu macam pia ni, kira okeylah kan?


so, bila dapat lesen P tu rasa macam hepi tak payah nak cakaplah, nak-nak kalau dah fail bukit sekali kan? HA HA. eh diam-diam, jangan bagitau kat orang tau. hehe


tapi... teori dapat 48/50 okeh? tak bisingggg pun. hehe.


korang pulak macam mana, tahun bila dapat lesen P dan udah dapat lesen beso ke belum? T_T

10 comments:

erniemusliana said...

hehe. tahniah :PPP
dapat tahun lepas. lame lagi na beso tu =.="

alinac lover said...

yong da 2 tahun dapat lesen P..tapi yg tragis..sehari sebelum dpt lesen P kena saman dengan JPJ.adeh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah yong...

Sogeking Kun said...

aku dapat lesen P motor umur 16. so, masa aku buat P keta tu, umur 18, dia terus upgrade 2-2 jadi lesen besor..huhu

p/s: aku baru perasan gambar header ko. address blog ko lain..ko tulis soffya.blogspot..bukan ke soffya86.blogspot ke?

soffya cik bulan said...

ernie,
hehe, lbh awl dri kite. hehe

soffya cik bulan said...

alinac,
hehe, mmg tragis sggh. tkpelah, byr jelh saman. hehe

soffya cik bulan said...

ceroi,
mekaceh :)

soffya cik bulan said...

sogeking,
ohh mekasih singgah n gitau. bru prsn. haha
act, sblm ni duk intai gak, apasallah rasa lain beno header nihh? rupa2nya...itu silapnya.hu

Sogeking Kun said...

aku dah try bkak link macam kat header ko tu. sekali blog minah brazil daaa. haha

Peri PiA said...

tahniah!!!nak raso cik bule drive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)