Mar 25, 2011

[GAMBAR] inilah style tudung terbaru YUNA yang dikritik hebat dan membuat ramai orang marah

hari tu blog abang nara telah meng'up' satu entry tentang style tudung yuna. kritikan diberi. dan bila blog hebat, dan famous amos macam tu cakap tentang satu-satu benda, ia cepat tersebar dan yuna khabarnya cukup upset bila membaca entry itu. dah blog artis-artis ye dak... mestilah yuna baca...


sejurus selepas itu, yuna telah mentweet di twitternya bahawa dia telah mendelete tmblrnya atas sebab RAMAI ORANG MENYALAHGUNAKAN GAMBARNYA.... jeng jeng jeng. tidak terkejut berukkah kita bila mendengarnya? pasti terkejut. accident ni berlaku dalam satu hari aje. dalam hari yang sama jugak, abang nara telah mengedit balik entry itu....


tetapi ye kalian, haisssshhhhhh komen-komen yang diberi kat entry itu memanglah sodapppp dibaca. tak sayang mulut betul orang-orang kita. dah kemana hilangnya budi dan bahasa. perkataan diguna amboiii amboiiii.... macam bukan orang yang ada 'akal'...


suka atau tak, betul atau salah, kita sebagai orang lain tak berhak nak memaki dan mengutuk keji...... ye dak.. malas nak komen banyak-banyak lah pasal tu dah. sebab takut terSALAH CAKAP, karang ada yang MARAHHHHHH. Marah orang zaman sekarang ni buykan boleh kira. main pakai NAFSU je semua. haihhh.


dan inilah gambar-gambar fesyen tudung yang diperkatakan itu.....








p/s: bukan seksi apa ke yang dipersoalkan, sebab memang tak seksi. cuma sebagai artis yang menjadi ikon remaja bertudung... style yuna yang ini agak tidak kena dari segi syaraknya dan AGAK TIDAK MANIS. tak macam style yang dulu.... kan?



IKLAN:
JOM JOIN HEARTBEAT! BERBALOI-BALOI. SANGAT CEPAT DAPAT INCOME!
BOLEH JUGA TEMPAH HADIAH MENARIK DI HEARTBEAT!
KLIK LINK INI UNTUK DAPAT INCOME DARI HEARTBEAT, ATAU LINK KAT BAWAH UNTUK TEMPAH GIFT :)






IKLAN:
 SHAWL/TUDUNG/AKSESORI/PIN MENARIK DI SINI...










JUBAH CANTIK BUATAN TANGAN DI SINI....


create your own banner at mybannermaker.com!

10 comments:

Diya Edhayaa said...

setuju!

sicomot-comel said...

yup..
tak seksi cuma tak cukup syarat je..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

style lame lebih lawa...

+qAsiH naDiRa+ said...

mungkin yuna kena kekalkn pemakaian tudung yang dulu tu.sebab dengan trend tu y meningkatkan nama yuna.bila tgk pic ni,rase x sesuai plak tuk yuna.

Peri PiA said...

tak berkenan

soffya cik bulan said...

diya,
:) tq

soffya cik bulan said...

sicomot,
yup dear..tul tu

soffya cik bulan said...

ceroi, ahh kite syang yuna n stylenye...

soffya cik bulan said...

qasih nadira,
btl dh tu...
sbb yuna namnya sgt BESar

soffya cik bulan said...

peri pia,
sm ngn kite kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)