Mar 24, 2011

blog tanpa blogger

dah berapa lama blog ni tak berupdate. jin malas mana yang datang nihh, entah pia pun tka tahu. yang pastinya,bila jari mula menekan posting, haihhh, terus je rasa malaasssssss sesangat. rasa nak tempek-tempek gambar aje, tapi takut ada pulak yang meluat ye dak?


almaklumlahhhhhh... orang ni macam-macam fesyen. bila dia tak suka itu ini, ini tak boleh, itu tak boleh pada mata dia, dia up satu ENTRY. HA HA. karang, kena sembur pulak kita nihhh. haihhh. tu yang risau tu. kadang-kadang rasa takut jugak nak berblog sekarang, sebab kaki komen (kutuk-mengutuk) ni banyak sangat. adehhh.


jadi, jadilah blog ni blog yang seperti tak bertuan. tiada sentuhan bloggernya. tak apelah blog... bagi mood kita ni baik dulu ye, nanti kita update banyak-banyak. tengah edit gambar kahwin adik nihh. nanti dah siap, kita tempek sini banyak-banyak. pedulik hape depa nak kutuk ke hape ke, ye dak....???HOHOHO.


 edit pucat :)



edit close up T__T


IKLAN:
JOM JOIN HEARTBEAT! BERBALOI-BALOI. SANGAT CEPAT DAPAT INCOME!
BOLEH JUGA TEMPAH HADIAH MENARIK DI HEARTBEAT!
KLIK LINK INI UNTUK DAPAT INCOME DARI HEARTBEAT, ATAU LINK KAT BAWAH UNTUK TEMPAH GIFT :)






IKLAN:
 SHAWL/TUDUNG/AKSESORI/PIN MENARIK DI SINI...










JUBAH CANTIK BUATAN TANGAN DI SINI....


create your own banner at mybannermaker.com!

3 comments:

ed shahir said...

ala.. pedulikan orang nak cakap apapun. blog hak milik sendiri. janji kita tak buat salah apa pun kan. :)

p/s : kadang2 rasa meluat tu datang dari hati yang dengki. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jin malas menguasai diri yong...
:)

Peri PiA said...

ho ho ho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)