Mar 25, 2011

nak INCOME KENCANG dengan berblog?

orait, pia dah cuba nihh. so, pia nak ajak awak semua join sekali.. sebab hari tu baru join, aik, dah masyukk kredit ha. mungkin selama ni kita duk menunggu durian tak gugur-gugur, so apa kata kita join HEARTBEAT supaya durian yang lain pulak gugur. nak tak, nak tak?


okey, korang cuba lah k.. sebab berbaloi kot... hasil dari pengamatan dan pengalaman sendiri lah ni :S. cik epal pun dah kaya dengan heartbeat siap nak buat contest lagi ha. HOHOHO. okey, mudah aje nak join. ikut step-step bawah ni yang pia ambil dari blog cik epal... sebab cara cik epal terang sangat jelas dah. tqvm cik epal T_______T

KLIK LINK INI DULU....http://heartbeat.my

1.klik kat HEARTBEAT.MY yang dibulatkan tu....


 2. tekan "create account"



3. isi form itu then klik "I agree..." tu dan klik "continue"


4. Then tekan "Join HB.."



5. Klik "online application"



6. Isi semua kotak itu



7. pilih cara pembayaran sama ada via cek or masuk terus dalam account then tekan "I agree" pastu "continue"


8. tekan "get a code" untuk dapatkan code



9. pilih code yang sesuai untuk letak kat blog korang


SIAP!!!!

OHH YE, nak chek earnings boleh klik pada "MY HB Affiliate"kat bawah ni....

 (sumber: cik epal)


selamat mencuba ye kawan-kawan. tapi janganlah berharap durian runtuh dan rezeki datang seketuk-seketul. saborr ye yop.....

IKLAN:
JOM JOIN HEARTBEAT! BERBALOI-BALOI. SANGAT CEPAT DAPAT INCOME!
BOLEH JUGA TEMPAH HADIAH MENARIK DI HEARTBEAT!
KLIK LINK INI UNTUK DAPAT INCOME DARI HEARTBEAT, ATAU LINK KAT BAWAH UNTUK TEMPAH GIFT :)






IKLAN:
 SHAWL/TUDUNG/AKSESORI/PIN MENARIK DI SINI...










JUBAH CANTIK BUATAN TANGAN DI SINI....


create your own banner at mybannermaker.com!

4 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

cik pia ok ke..klu mcm tu jan lupe banje eksrim sbb dah kencang income dr blog..:p

ardinihumaira said...

dni frust ngan HB :'( cam tertipu.. bukan dni sorang.. ramai... cer pia google..

penaberkala said...

patut la ramai sgt org letak iklan ni skang
boleh cuba ni klu free,haha
thanks for the info

a'da syuhaida said...

tq kakak =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)