Feb 7, 2011

semalam dah karok lagu PASRAH & tips untuk orang PUTUS CINTA

dulu, kalau pergi karok lagu pelamin anganku musnah, kawan akan cakap;
"cukup-cukuplah tu..dah musnah dah...dah musnah dah..."


HAK HAK. lepas tu gelakkan aku seketul dua. dan aku pun gelak sekali. memang terasa feel dia kalau nyanyi lagu ni, kalau ada kisah sendiri. kisah apa? kisah INI. tapi... bila dengan kawan-kawan, takkan nak feel lebih sangat dak? orang fun-fun, awak nak bertaman-taman dalam hati. tak rock okeh.


dan walaupun encik M dan geng-geng dia selalu gelarkan aku yuna, yuni lah... tapi aku tak pernah nak reti nyanyi lagu yuna. yang aku tahu, jiwa aku rock. kan berangan nak jadi ella.  HA HA. kenapa dorang sibuk nak panggil aku yuna? dah aku je dalam ramai-ramai tu bertudung dulu. tapi sekarang, dah ada geng yang bertudung. HE HE.


semalam layan PASRAH... sebab apa, sebab  memang dah PASRAH. T_________T


Psstt...
ISTIKHARAHku belum menunjukkan sesuatu...


sesape yang sedang kecundang tu, layan ni...insyaAllah okey :)

Tips : apa nak buat bila BERPISAH?

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)