Feb 7, 2011

[GAMBAR] ABBY ABADI dan ERRA FAZIRA masa muda-muda dulu. huhh, teringat pulak filem 'PASRAH'




 [source]


slim kemain abby abadi masa ni...  kata abby, masa ni dia lagi kurus dari erra fazira sampai gigi nampak jongang. haha, abby yang cakap ek, bukan aku. tapi bagi aku, masa ni dia memang cantik dan dalam elite, dia jugak yang paling menarik tetapi masa sekarang, dia lagi sweet walaupun berisi.


macam mak aku lah... minat sangat abby abadi ni. wanita tercantik pada mata dia. tak boleh lawan dengan siti nurhaliza ke, ayu raudhah ke, rita rudaini ke, scha al-yahya ke, fasha sandha ke... tetap abby jugak.  nak menang abby dia jugak. hehhh, menyampah. HA HA


tapi kan filem pasrah tu.... bila tengok balik, haishh macam kisah abby dengan norman pulak. cuma bezanya, dalam filam tu, erra cekup sendiri dan dalam dunia real, JAIS yang cekup. alahaiiii...sedih tengok cerita tu wehhh.


lirik lagu pulak kemain sayu...
"kini aku pasarah dengan segalanya....
kepedihan ini makin terasa
apakah salahku, apakah dosaku...?
tuhan berikanku petunjuk-MU, dan ku redha dengan kehendak-MU..."


bestlah, nanti nak karok lagu ni, mesti lagi best..... HA HA  =P

3 comments:

Cik Akma said...

hahaha comel je diorg dulu2.


erkk norman hakim dlm cite pasrah tak sukee laa huhuuu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

zaman hingusan eh???
hehehe...

Peri PiA said...

N H,Dari dulu dah menyakitkan hati hak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)