Feb 6, 2011

[GAMBAR] ingat NORA DANISH aje hot, FASHA SANDHA lagi hot tau?

orait, hari tu ada up entry pasal ke'hot'an nora danish sebagai cover majalah cosmopolitan. memang hot lah, kalau tak percaya, baca entry itu. adik aku kata, isk, ingat omputih. haha, memang dia putih. tapi dia tetap ommelayu =P


tapi cuba tengok yang ini pulek. ha, awak cakap nora danish lagi hot dan fasha dah kalah dengan nora danish masa kat entry tu kan... sekarang bolehlah fikir dua kali, sape lagi hot. isk, fasha ni memang tertarik menarik kau memang da boom lah. HOTTTT!!!





dia memang selalu seksi, dan seksi dengannya serasi. tetapi... gambar ini bukan hot kerana dia seksi, tetapi dia memang hot. sama ada seksi atau tak. tengok nihh... bagi aku ni tak seksi lagi lah untuk fasha, tapi tetap HOT!




yang ni pulak, memang super gojes lah fasha nihh. tak dedah-dedah, tapi tetap meletup. wahhh!!!.








apapun, diharap kontroversi fasha sandha dan nora danish cepat-cepat berakhir, sebab industri hiburan kita ni kecik aje, balik-balik, jumpa itu jugak, ye dak?


tapi dari kecil lagi, dia memang comel ha...




psstt...
kontroversi dengan tiz zaqyah dulu, macam mana cerita sudahnya?

3 comments:

MAT said...

dia memang HOT!

gabanMorka said...

entah kenapa aku tidak sukakan fasha sandha

Peri PiA said...

double pia la panas,hak2 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)