Jan 28, 2011

AYU RAUDHAH dan zaquan dah selamat ke jinjang pelamin. RITA RUDAINI dan zafuan pula bagaimana cerita sekarang?




ohh ye, aku ini bukan pengulas sukan meskipun cerita ini berkaitan dengan dua orang pemain bola sepak negara kita. tetapi, sejak dua menjak ni tak ada cerita menarik berkaitan dengan diri sendiri sebab memang diri sendiri memang langsung tak menarik tertarik. so, baik cerita pasal orang yang semua orang kenal ye dak?


actually, puas jugak nak mencari berita mutakhir tentang Rita rudaini dan zafuan nihh. tapi yang aku baca hari tu ialah cerita kontroversi aje yang keluar kat paper. cerita zafuant tak balik rumah lah, nak bercerailah, surat tuntutan lah, lepas tu ada jugak cerita kenyataan pedas rita kepada ayu raudhah yang katanya menjadi dalang di sebalik kekecohan yang berlaku. katanya, ayu itu penyebar berita palsu tentang mereka, konon-kononya juga orang ketiga yang cuba meruntuhkan rumah tangga rita dan zafuan. erk?


benar atau tak, depa aje yang tahu. tetapi dah ku selak-selak, dalam gambar perkahwinan ayu dan zaquan memang tak nampak batang hidung rita rudaini. apa cerita sekarang ye? ada sesiapa tahu?


dan macam biasa, perkahwinan ayu dan zaquan seperti yang disangkakan. memang meletop gitu... cantik menarik da boom segala lah. ayu dah memang cantik, zaquan dah memang handsome. fuhhh, memang masyuukk. tak ada lebih, tak ada kurang. duduk sama rendah, berdiri sama tinggi. ye dak?











grand gila ye dak? pelamin, busana, mekap, photog, complete set. kalaulah dulu perkahwinan rita dan zafuan direstui, agak-agaknya depa nikah macam ni dak? =,=


apapun, harap jodoh dua pasangan ini terus kekal ke akhir haya hendaknya. aminnn. T___T . macam ini selalu kan besttt.....=,=
[sumber gambar: beautifulnara]


ohh ye, shawl, aksesori & tudung cantik di sini:



[SOFFYA ESHOPE]

7 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Adatlah jadi artis....

takde cete pun orang akan cari cerita... kan cikgu kan..?

are-za said...

slm..


moga jodoh mereka kekal hingga ke akhir hayat..


anyway pollow ur blog eh..suke bace ttg tutorial tue..thanx 4 sharing..

Em's Family said...

wait and see, suratkhabar harian metro suke cerite cerite macam ni.. jom tunggu wat they say

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)
www.emmira.blogspot.com

liyana said...

sgt gojes perkahwinan dorg. besar belanja tuh.. :)
smg berkekalan kan.. :)

hans said...

alhamdulillah
moga kekal hingga akhir hayat

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

alinac lover said...

a,a kan

dorg cemana la skg ni~

Peri PiA said...

doakan yg baik utk semua umat islam


:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)