Jan 28, 2011

tips first date. eceh, konon-kononlah =,=

hak hak. aku gelak dulu ye. erm, macam terlekat kat anak tekak pulak nak cerita. ni pengalaman lah kan... lepas tu gatal nak tulis tajuk tips kat depan pancing trafik lah tu konon. tapi rasa ar, macam boleh apply lah tips nihh.


eh, nak tanya dulu, masa makan kan, korang makan sikit ke banyak? control ke tak? cakap banyak ke tak? atau semua nak tersipu-sipu malu.


aku kan.... pattern aku lah, kalau orang tu slow, aku ganas sikit. kalau orang tu ganas, aku slow sikit. hak hak. amacam, terrer tak? eh tak, tak. ganas ni, means agresif lah(banyak cakap, banyak buat joke), tak control-control. lembap ar, kalau dia control, lepas tu awak nak control jugak. kan?


tak, ni cuma tips masa makan. sebab aku ni memang jenis tak control punya. kalau lapar, memang aku buat cara lapar. kalau time diet, kau bawak pergi baskin robbins ke, johnnys ke, aku memang tak sebat apa-apapun. maaf, aku tengah diet.


tapi, kalau nak tengok lelaki tu jenis okay ke tak, yang tak banyak songeh, masa makan, masa lapar tu,  kau makan banyak-banyak. sebat apa yang ada. macam aku lah, kalau makan nasik lemak tu, amik ayam, telur semua lah. lepas tu makan sampai habis. tinggal tulang ayam je. tu pun nasib tulang tak boleh makan, kan....


hak hak. ini cerita 2 malam lepas. peri pia ada sebagai saksi. hehh, ada aku kesah, kalau dia tak nak ajak keluar lagi? tapi nasib baik, dia tu okeyyyyyyy T______T (psst, bakal menantu mak. hak hak)


p/s;actually bukan fisrt date. tajuk aje nak lebih. hehh.

6 comments:

misz sheyla said...

aitceh..hahhaha

visit

Cz Aina said...

xsuke nk 1st date ni..
sbb wt mse ni mmg couple dgn org yg dh lame kenal...as mber bru jd bf..
jd mmg die dh tau tekak kemain besar lagi klu ketawa...
n mkn dgn penuh perasaan..
hahaahahahahahaahha..
no cover2..

liyana said...

kita dulu 1st date makan laksa. x abis dowh even perut lapa giler. control ayu nye pasal. haha.siap tapau bawak balik. kah3
skrg ni idok ler teman, tersembur2 kot makan sambil becakap. x senonoh lgsg. hehe

sugar2 kapas strawberry said...

kalau sy kn kak
dulu masa bercinta..mula2 mmg la control kn mkn.lama2..ha..takdenya nk control.tibai je mkn

Peri PiA said...

ye la,tak kan la first date dgn ku sekali :P

hak2

Peri PiA said...

terima aja lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)