Feb 7, 2011

[GAMBAR] fesyen-fesyen rambut FASHA SANDHA

sama ada rambut palsu ke rambut separa palsu, atau tiada yang palsu melainkan yang tidak palsu belaka, argh, tak sempat pulak nak tanya empunya badan mahupun menilik satu-satu. layankan saja... mana tahu dapat bagi idea untuk awak-awak semua ubah rambut untuk tahun 2011 nihh... T____T


= fasha sandha yang masih hot dan tetap HOT =












...photoshoot majalah...


...ABPBH PC 2010...







... masa pergambaran duyung aridinata...


orang cantik, buat rambut macam mana pun tetap cantik. kalau fasha botakkan rambut dia pun dia tetap cantik agaknya. ahh, satu lagi, kalau buat gaya punk pun tetap nampak fun, bukan punk'ngan. t____t

7 comments:

AesyaZealous said...

berani menggayakan rambut, berpakaian pun fasha berani..kekeke

Cz Aina said...

siyes..
muke die dh la ala2 sexy gitu..
menanges tgk..
haih...ciptaan Allah..

cik teynteyn said...

mnt fasha eh ? hehe

Nana Eddy said...

rambut straight jugak yang seswai ngan dia..

Peri PiA said...

ade salun,bestnya

dkt dgn wwm

nurulfaridah said...

fasha mmg cantik :)

sarah mohamad said...

dia ni memang santek . tapi perangai tu ler kureng cantek ler sikit . hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)