Feb 9, 2011

kesimpulannya, tak suka entry PRO fasha sandha!

 maaf ye fasha...ini bukan salah saya T___T


yess, terima kasih respons awak-awak semua untuk entry ini. wahhh, korang memang best! kenapa saya buat kesimpulan macam tajuk tu...sebab, cuba perhatikan dua entry ini...


fasha orang glamour. semua orang nak tahu pasal dia. suka ke tak suka ke, tetap nak ambik tahu. busy  bodylah katakan...haha, bak kata linda ismail lah. so, bila publish entry macam ni yang ada pasal fasha dah putus dengan jejai, apa lagi yang tak kena dengan NORA danish dan FASHA sandha? semua orang sibuk nak baca. trafik pun naik


tapi bila publish entry [GAMBAR] ingat NORA DANISH aje hot, FASHA SANDHA lagi hot tau?
dan [GAMBAR] fesyen-fesyen rambut FASHA SANDHA hehh, deme tak berapa berkenan nak baca. sebab apa, sebab entry PRO-FASHA. tu pun dah ada yang tanya, minat fasha eh? HA HA. apa kes der, bukan gua minat fasha. sebab tu gua malas nak klik baca. hehh :P


DAN tadi, bila publish entry ramai yang BENCI/TAK SUKA fasha sandha ke? hehh, ping je, mencanak trafik masuk. ambi-amboi, semua nak tahu je, kalau orang tak suka atau benci fasha. ek? ini entry yang berbaur, ANTI-FASHA.


tapi saya memang suka geledah facebook artis kita...sebab suka tengok dorang pose...lepas tu jumpalah cerita apa-apa kan, dan itulah yang saya ceritakan kat awak-awak semua :)

2 comments:

ayin~weeweet said...

fasha?dia cantik tp poyo.xsuka

liyana said...

fasha mmg cantik..tapi... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)