Nov 12, 2010

safiah afsah di google? artis ke? apasal kurang ajar sangat?

 keyword minggu lepas

hehh, tajuk....  tak nak kalah kan. sape safiah afsah tu...? artis ke?? model ke? glamor sangat ke sampai nak kau nak google-google. hakhak, sila gelak jahat. apa ni bhai, nak bogel-bogellah , eh silap, google-googlelah pulak. ha, kan dah kantoi. bang, pakcik google ni awal-awal lagi dah bagitahu gua.


wehh, tak payah lah google-google kalau rindu pun... alahai. ni mesti kawan-kawan sekolah rendah aku ni, sebab tak semua orang tahu nama penuh aku ni, sebab......... masa buat i/c masa umur 12 tahun tu kan, ejaan nama aku tu dah beruabah sikit. huhu. kenapa? malas ah nak cerita. =P


apapun, tahniah kat kau yop, sebab kau masih ingat nama penuh aku tu.;P


eh tapi bukan kome yang kurang, tapi yang ni ni, bangang punya kurang ajar!!! sakit hati tengok gambar ni kat blog peri pia yang penuh berinfo tu, lalu aku panjangkan kat sini. hehh.


CELAKA!
sula bontot ramai-ramai nak?


pesan cik bulan:
google-menggooglelah sesama kite :P

6 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tak senonoh kot gambar yang last tu..

Nur Areefah said...

knp tukar ?huhuhu

perghh mmg panasss pic tuu

latest entry : new domain name | http://www.nurareefah.com/ | lets exchange link

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tu satu penghinaan kpd umat Islam.. bukan takat sula jer ni harus cincang je smpai lumat...

Jom vote cerita kreatif saya dengan menaip LEKAT LEKIT GURL STORY kat http://www.benashaari.com/2010/11/mari-mengundi-jangan-persiakan-undian.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pic sgt kurang ajar....

Nur Fannun said...

macam mna ada makhluk cm tu blh bermaharajalela di ats bumi Allah ni..?
sapa yg hina diri dia sendri yg lbh HINA SBNRNYA!!

Peri PiA said...

nge..muah2

wah glemer tau cik bulan ni

b%ngkai punya perangi org buat tu,tgu la balasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)