Jun 20, 2010

jangan menggedik ketika memandu!

p/s:jangan gatal lubang hidung tengok aksi-aksi gedik ini


itu budak putih di belakang budak hitam :P

p/s: walaupun gedik, harus pakai seat belt ye anak-anak... utamakan keselamatan, dan ingatlah orang yang tersayang (,")

eh, jangan salah faham kau... aku tak memandu. hilang akal apa, gedik-gedik tika memandu? lihat gambar... aku tak memandu. adik aku pun tak memandu kan? cuma aku duduk sebelah pemandu (buat pemandu hilang kosentrasi, bengang tak boleh join sekali.hehh) dan adik aku duduk belakang pemandu. kau boleh agak kan aku bergambar pakai apa?pakai webcam ladtop tu.... ambik kau, buka ladtop dalam kereta tu (apa ke peliknya makhluk satu ni)


eh, comel nya budak putih buat macam tu

eh budak putih, awak busuk!


ngee...ini sebenarnya sebab kat kampung atuk aku tak ada line macam aku ceritakan sebelum ni kan... jadi, untuk tidak membazirkan bayaran bulanan berukbroadband aku kepada celcom, maka aku manfaatkan segala kesempatan masa dan ruang untuk beronline.



tika ni aku dalam perjalanan dari bandar kemaman (masa kat bandar tu dah sempat online sekejap dan bergilir-gilir pula tu kami tiga orang) ker rumah atok dari kenduri si budak hitam yang satu lagi (ini cerita budak hitam satu lagi kalau nak kenal bagi yang belum kenal), jadi teruskan aktiviti itu hinggalah jejak-jejak celcom 3G tidak dapat dikesan lagi.




ngeee~


tapi bukan aku yang memandu...awas ye, jangan menggedik semasa memandu ye kawan-kawan!

kalau memandu, harus menjadi normal begini...



cik bulan:


masa jumpa polis buat road block, menggelabah. kata bff sebelah, apa nak gelabahnya bukan awak yang memandu...ngee~

harus diingat ye kawan-kawan, bergembira-gembira juga... tapi tika di perjalanan, harus jangan alpa, meskipun bukan kita yang memandu...okay?

entry berselang seli, ada sedih, series dan ada pula entry begini yang gedik semacam. geli bulu ketiak tak baca?wink*

6 comments:

Peri PiA said...

aduhai,tarik idong karang :P

White Girl said...

Sangat cantiK la :DDD

cik arnab said...

haha.. berhemat la ketika memandu, ai kak, bila nak amik lesen nih..hihi

Nazz@Purple said...

ye la..gedik la..:p

@ien_R@z said...

ingatkan cik bulan yg drive tadi..
mang hebat la leh snap2 pic time drive.. hihihi

apapon.. utamakan keselamatan ya!

Bai said...

lawa je pakai tudung tu..kalo by la mesti molaaat :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)