May 3, 2010

adegan kejar mengejar ALEXA | ben ashaari dah potong red mummy.fuyohhh!



 tengok rangking itu saudara-saudari sekalian...:)


baru je tadi saya sibuk menulis tentang ben ashaari, sambil selang-seli membaca entry.tadi...encik ben baru je update tentang  7 anak tangga memisahkan blog beliau dengan red mummy, fuhh, dah potong jauh.cayalah!lepastu beliau update lagi dengan entry ni...ben ashahri dah potong red mummy!.




ye, terasa berbangga, sebab belaiu pernah jelajah blog cik bulan...dan mengenali beliau sebagai orang yang humble di alam maya ini.tahniahhh encik ben..semoga ia menjadi peransang untuk encik ben lebih amju ke depan.cadanganya nak piotong siapa pula, bro sazali samad?he...tak mustahil tu...kan?


sil rujuk entry beliau di sini tentang rengking alexa tu...

ben ashaari 1

ben ashaari 2 


dan ini entry ben tentang blogger berPHD, klik sini


p/s:sama-samalah kita berblog secara sihat...:)jangan berPHD-PHD okay...:)

p/s/s:bukankah kita bahagia bila melihat orang lain bahagia....:)




5 comments:

.::WaNiE::. said...

yes support blogger... kalau tetiba ada musuh jadi tak sedap nak blogging :)

Bro Framestone said...

berblog secara PhD teu ape...

berblog dengan penuh perasaan hasrat dengki ek he..23x

tp selalu blog cam tue la yang meletup gile huhuhu

BroFramestone Blog

Peri PiA said...

ben caya la,ku semakin tertarik dgn jgn biar aku membebel

NeenaAnuar said...

betoi2.. berbloggin lah secara sihat kan... jgn ade PHD2 nie.. :D

ardinihumaira said...

^_^ berblogla secara profesional.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)