Jan 1, 2012

Selamat datang Tahun Baru 2012 !

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk menghirup nafas di tahun 2012. maka, tandanya umur dah bertambah satu anak tangga, sudah 26 bahhh . itu tandanya, kemelut juga akan makin bertambah, ditambah pagi dengan pelbagai persoalan yang belum terjawab, kan...??

AZAM BARU ? tak banyak, tapi cukup padat. dan telah praktis untuk capai certain azam baru yang kecik-kecik dari akhir tahun 2011 lagi. contoh, nak jaga kesihatan secara praktikal, nak jadi manusia yang sedikit 'laju', nak buang sikap M... hahahaha.

apapun, kalau tak banyak, mohon dan berharap, moga tahun 2012 lebih baik dari tahun sebelum-sebelum ini... kerana bagi aku, tahun 2011 adalah tahun yang sangat buruk dalam lipatan sejarah hidup aku. Mudah-mudahan , segala duka yang berlaku pada tahun 2011 akan membuahkan kegembiraan buat tahun 2012. insyaAllah...


SELAMAT TAHUN BARU 2012 SEMUA !!!
;)


baru nak layan ombak rindu, sebab tak sempat tengok kat panggung . layan medu la jawabnya... dah sedia dah ni baldi huhu . dah lah khamis baru ni layan tentang DHIA, awal-awal dah menitik air mata sebab tengok si melly sedih tengok keadaan dhia macam tu .. paling sedih bila dhia cakap, 'dhia bahagia, dhia sangat2 bahagia' waktu melly dan dua laki tu datang nak bela dia. 

after tengok cerita tu, post status kat fb tanya dorang, ada ke orang macam DHIA ni ??? penjawab setia, adah dan nadzuan menjawab, macam dhia takde, macam phia ada. hahahaha. macam aku mestilah ada... even aku tak lah sabar mana, tapi aku tak reti kutuk2 orang ni... kalau aku ada lawan yang muka hudoh pun, aku tak suka nak kutuk-kutuk ni. mulut aku sekadar bodoh tu boleh lah keluar, tapi nak cakap/maki-maki perkataan sial ke, betina sial ke, sundal ke, kutuk family orang sampai kutuk-kutuk mak orang atau sewaktu dengannya memanglah tak . tak baik kau... #kita ada keluarga, kita tak tahu macam mana nasib keluarga kita dan perjalanan hidup mereka kan ??? what goes around comes around . chilll ;))))



4 comments:

wachak said...

Selamat tahun baru cik soffya. Moga tahun 2012 ini akan membawa 1001 kebahagiaan dan perubahan yg baik buat kita semua :D

nouveaucloset said...

Salam dear. jum singgah blogshop sy. dan jgn lupe follow utk view latest beg n tdung y comey! :)

airashahiraazmi said...

salam,er..hehe..aira blogger bru..x tw sgt la psl blog ni..nyway,ske bce blog ni..now,dh buat blog..2 y bru nk follow 2..anyway,cikgu ye?hehe..cun x mcm ckgu..mnt heliza?sepp ckitt..jap,anyway..bole ke kmen at cni?bkn dkt cide bar y shout2 2 ea?huhu,,sory lw comment at sala tmpt..

Peri PiA said...

hepi 2012

gilo awal kawe wish,ngeh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)