Jul 17, 2011

Tak payah nak tahniah sangat lah...

status tu berubah dari 'single' ke 'its complicated'. bunyi lagi merumitkan, bukan? jadi, apa nak ditahniahkan? hikhik. jangan salah faham... insyaAllah esok lusa dah berubah dari 'its complicated', pabila tuhan dah membuka pintu hati dan menunjukkan pilihan, ia bertukar ke 'in a relationship with', ahh, cepat-cepatlah nak ucap tahniah pun....


tapi mungkin tak. takde dari 'its complicated' ke 'in a relationship'. terus ke 'married' kot. hahaihhh.


-ni yang aku risau ni. sebarang update bisa menimbulkan syakwasangka dan luka di hati orang lain.... maaf, aku tak sempurna. tak bisa menjaga hati semua orang. maaf. hati kaca ni pun satu, sukar dimengertikan. 

-ohh ye, ternyata aku suka akan lelaki biasa-biasa sahaja. sekian.

2 comments:

kisah cik paro said...

betul tu..
ramai yg suka ubah2 status..
suke2 dieorg je kan..

deqyalalink in-situ said...

kalau nak ucap jugak ? hehehe .. biadeway depa tak paham perasaan kite.. kite ni complicated hoccay !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)