Jul 10, 2011

hari ketuaan cikgu-cikgi bulan 6, 7 dan 8 :)

setiap bulan kami mesti buat portluck. sekalian menyambut birthday cikgu-cikgi (petang) pada bulan itu. kali ni buat secara pukal, sebab nanti kan dah puasa. so, untuk cikgu-cikgi bulan 6, 7 dan 8...ini untuk mereka. eh, kek chocolate indulgence kegemaran aku lah wehhh :)

 eh gedik lebih budak baju biru :P
(gambar nak mengundang kutukan ler tu kan. kekeke)



 comel kakak-kakak caye :)
(jaga-jaga, yang tudung ungu tu gila sikit. hehehe)



bersungguh-sungguhnya ye oiin odin itu

cikgu sesi petang memang macam ni, stress kurang dan enjoy :)

2 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

akak suker choc indulgence gak ;)

Peri PiA said...

happy besday :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)