Jun 3, 2011

FL for FATIN LIYANA!!!

finally. dapat rasa dah naik kereta sendiri. ahh, bawak tak tentu arah pulak bila dah dapat auto. bawak manual macam okeh je, bawak auto punya macam budak taktau pape. semua nak kena cakap... ha, laju sikit. ha, perlahan sikit. aku bawak satria manual tu sampai Kuantan hari tu okey jekkk... (eleh,kau saja je buat cerewet kan? nak ajar aku macam budak kecik... :P)


insyaAllah... semoga selamat balik ke terengganu semula hari ni atau esok....



tak dapat 3110, 3010 pun boleh lah. janji dato' yang hadiahkan  :P
kenapa FL???... FL for Fatin Liyana. kan kipas susah mati dia ____________T

 with FL... masa outdoor photoshoot kat taman botani hari tu.


 kami... dorang semua model. Datin (tengah) tu pun model untuk Plus size. aku je modem. hak hak :P

p/s:
dapat idea nak tulis entry dah. cerita pasal semua album kat facebook. sebab ada dekat 60 album kat blog, tapi yang open tuk semua tak sampai 10 pun... :P

4 comments:

Dieba said...

same wif me.. FL 2.. tp amik manual sbb takut nt da slalu pakai auto trus lupe dri kat manual.. :p

zety said...

jalan elok2.

nOah said...

Ohhh samalah kereta kita ;p
Tapi I punya manual..Nak exercise otot kaki lebih sikit..Hakhakhak

Peri PiA said...

kamu cantik la :)

wah!,dah ade kereta sendiri ya?tahniah!!nti bwk k.long jln2 k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)