Sep 8, 2010

3 perkara ramdom : outdoor photoshoot | hang out | make over contest

 kekeke... ada gaya tak?tukar kerjaya boleh?=P


kejap-kejap, sebelum mengarut lebih panjang, nak tiup-tiup sikit, bersihkan sawang-sawang dan tahi-tahi lipas yang ada. woohhh, kasihan kamu encik blog yang handsome kerana mempunyai cik puan yang semakin hari semakin berlagak macam tak ada blog yang perlu dipertanggungjawabkan. hehhh. sila marah dia encik blog! T_T.

fuhh, rasa macam lama sangat-sangat tak update blog dan buat apa yang patut, trafik pun tak terjaga ha... sampai BE aku dan banyak stop, tinggal enam je sekarang. sedih sob sob sob mey... mana taknya, sibuk weh, sibuk shopping raya dari pagi sampai petang, petang sampai malam, sampai pagi balik sambung lagi sampai berbuka, sambung lagi sampai lebam, sambung lagi sampai pengsan. okay,tak, tak. tipu.tipu. =P. sibuk tu memang agak sibuk tapi rasanya lebih banyak menyibuk...hakhakhak=D


okay, kali ni lupakan semua-semua pembohongan dan repekan tu... aku akan update satu-satu benda eh. pasal apa?ha, itu yang kita tak tahu tu...nah, aku bagitahu...


  • pasal outing photoshoot kat taman botani ni...

lagi-lagi cerita dan gambar in next entry ye...=)

  • hang out lagi..shopping raya dengan sista dan bro in law...=)

(uiks, jaket dan shawl sama...kekekkee. jaket dan cardigan selalu jadi penyelamat kan...betul tak?)



VOTE pada gambar dengan LIKE saja gambar tu. caranya...

I)LIKE pages Marly Kama
II)LIKE gambar itu supaya saya boleh dapat make over&hairdo/wang tunai/outdoorphotoshoot/gambar free...eh?vote lah ek..vote lah ek... sayang kamuketat.ketat. okeh? saya pertaruhkan gambar tu sebab tu je gambar make over yang saya pernah ada...=)


okeh, itu saja untuk update pantas kali ini... nanti cerita satu-satu ek...=)


Bebel tahibintang:
penat wohhh..hari-hari keluar cari barang...

6 comments:

ardinihumaira said...

alamak pia.. dni tak ado fb.. boleh vote tak kalau tak ada. huhu.. kalau boleh dni vote kan. lawa!

p/s: macam fatin liyana kat atas tu. tol tak? :D

Weeda said...

pia....comel nye pia..

MOFASAD said...

taman botanic klang?

Peri PiA said...

seronoknya :)

Cik Pah said...

selamat hari raya cik bulan. maaf zahir dan batin

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

model mane nieh eh???
eh bukan..
kwn aku rupenye...
hahaha..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)