May 15, 2011

sabar jelahhh

budak-budak ni kan, kalau tanya faham memang lah jawab faham je semua. jadi, lagi baik bagi soalan ujikaji nak test faham ke tak sebenarnya. masa ni ah kalau cikgu nak naik darah, naik hantu semua ada. cekik darah je tak.


cikgu: lengkapkan ayat ni... untuk huraikan isi kesan ketagihan khidmat pesanan ringkas (SMS) dalam kalangan murid ni...

(Isi) Ketagihan SMS dalam kalangan murid boleh menyebabkan mereka hilang tumpuan belajar. (Huraian) Hal ini demikian kerana........


sekali dia jawab....


(Isi) Ketagihan SMS dalam kalangan murid boleh menyebabkan mereka hilang tumpuan belajar. (Huraian) Hal ini demikian kerana mereka terlalu lama menonton televisyen, iaitu 8 jam.






sekarang kau jawab, ada kaitan ke tak isi dengan huraian tu?
dan sekarang ni rasa nak marah ke tak?


hu... jumaat lepas dah exam pertengahan tahun untuk paper bahasa Melayu I dan II. tak tahulah apa dorang buat... belum chek lagi jawapan dorang. apapun, sabar jelahhh kan..... jangan deme buat ayat GIGI dan  keropok untuk justin biebir macam hari tu lagi sudah... memang haru...hu


apapun, untuk semua cikgu... selamat hari GURU!!!!


IKLAN: 


sila ke facebook soffya eshope, sebab belum sempat update kat blogshop. :)

4 comments:

sarzli said...

hai chegu...

tomatokering :) said...

hahah ! mmg kena bnyak bersabo ;lah camtu .. hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wakakakaka... memang makan hati betul kan?? apapun selamat hari guru

Peri PiA said...

hadoi,mencbr sgh zmn sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)