Apr 6, 2011

keropok untuk JUSTIN BIEBER

anak murid awok tulis:

kata kerja : membeli
Ayat: Amira membeli keropok untuk adiknya Justin Bieber.


awok, kot ye pun nak bina ayat nak pakai nama justin bibir tu, cakaplah kakak dia tu nama Sarah ke, Kristina ke, Britney ke, ini Amira?

lepastu tulislah, beli spaghetti ke, chicken chop ke, hot dog ke, tak pun komang-komang pun burger. ini keropok? agak-agak justin bieber tu makan keropok ke idok? adehhh. letih, letih....


kadang-kadang, best jugak dalam letih-letih tanda buku budak ni. sebabnya boleh gelak-gelak laju-laju. HA HA.


✿✿✿✿✿✿✿✿

IKLAN!
jemput singgah:


 (boleh klik gambar header untuk ke blogshop)

10 comments:

permaisuri debab said...

hahahahah! lawak! nakal bebudak zaman skang! HAHAHHAHAH! :)

zool said...

nampak sangat pengaruh artis kat budak2 sekarang ni..adoyai

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
kelakar yong...
awok dah gelak guling2 nieh...

Sogeking Kun said...

ok la tu. member gua zaman sekolah dulu, "kucing itu sedang memetik bunga." tak ke gila kepala satu kelas. hahaha.

ash said...

haha kelakar

SEE HOW MUCH MALAYSIAN GOT HIGH FEVER BECAUSE OF JUSTIN BIEBER

soffya cik bulan said...

PD,
heheheh nakal sgt haaaaa bdk2 nihhh

soffya cik bulan said...

zool,
tu ah kan.. dh le retis barat huhh

soffya cik bulan said...

ceori,
grgrrrr mg lawak x hengat yop

soffya cik bulan said...

SK,
hu..lg dasyatttt tuhh

soffya cik bulan said...

ash,
hu.. demam justin dah bbudak nihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)